up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

plus
Asics

Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Product beschrijving Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Hoe gecompliceerd de weg of de weersomstandigheden ook zijn, met Gel Cumulus 18 gaat u de uitdagingen aan waarmee u wordt geconfronteerd. Dit model is een van de versies van trainingsschoenen van het merk Asics.

De sneaker is speciaal gemaakt om over moeilijk bereikbare oppervlakken te bewegen. Neutrale hardlopers zullen een hoog niveau van afwerking en prestaties verkrijgen. De constructie bestaat uit Rearfoot en Forefoot Gel Cushioning System, in het achterste gedeelte als de voorkant. Om de demping en rebound te versterken, heeft het ook de FluidRide 2.0-aanvulling.

Als je een consistente voetafdruk wilt behouden, is de zool van deze hardloopschoen gemaakt van massief koolstofrubber. Bovendien bevat het het geleidelijnelement om bij elke stap flexibiliteit te bereiken. Tractie wordt gehandhaafd door de longitudinale lijn die begint bij de hiel en eindigt bij de punt. Het ontwerp bevat een gaas dat comfort en ventilatie in je huid mogelijk maakt. Aan de buitenkant bevat het fijne lijnen aan de zijkanten die het ontwerp aanvullen. Achttien jaar in de maak, de erfenis van ASICS GEL geheiligd Cumulus® 18 schoen is nu uitgerust met Convergence Gel® Technology. Voor meer comfort en een ongekende rit, is onze rearfoot GeL® Cushioning Technology geplaatst dichter bij de voet naar het comfort van natuurlijk weefsel van je voet te repliceren, stijgende functie en shock afgevoerd.

Kenmerken:

Pronatie: Neutraal

IGS® (Impact Guidance System) Technology: ASICS® ontwerpfilosofie dat wendt gekoppeld componentry de bezinksel natuurlijke gang van hiel staking uit te vergroten tot teen.

Hak en voorvoet GeL® Cushioning Systems: vermindert de schok tijdens impact en teen af ​​fasen, en maakt het mogelijk beweging in meerdere vlakken als de voet overgangen door de voetafwikkeling.

Begeleiding Line® Tussenzool Technologie: Vertical flex groove ontkoppelt de tooling langs de lijn van progressie voor verbeterde gait efficiency.

Begeleiding Trusstic System® Technology: Dit Trusstic System® integreert begeleiding Line® constructie voor een betere gait efficiency, terwijl het verstrekken middenvoet structurele integriteit.

Discrete Oogjes: Onafhankelijk geplaatst oogjes uitbetalen kant spanning, het creëren van een op maat fitting milieu en verbeterde bovenste comfort.

FluidRide® Tussenzool: FluidRide® biedt de ultieme combinatie van bounce back en demping eigenschappen met een lager gewicht en een uitzonderlijke duurzaamheid.

Naadloze Construction: Het gebruik van naadloze materialen vermindert de kans op irritatie en wrijving door traditionele steken en naden.

ComforDry ™ Sockliner: verwijderbare voering die demping prestaties en vochtregulerende voor een koeler, droger en gezonder milieu biedt.

specificaties:

Gewicht: 9.6

Heel Hoogte: 23mm.

Voorvoet Hoogte: 13mm.

Zorg:

REINIGING: modder en vuil kan worden verwijderd met een tandenborstel, warm water en zachte, anti vet zeep. Solliciteer lichte druk bij het poetsen om te voorkomen dat schade aan uw schoen.

Wassen: niet je schoenen te wassen in de wasmachine. Om u te helpen frissen de binnenkant van je schoen, verwijder de inlegzool of binnenzool en was het apart. Veters kunnen worden gewassen of vervangen.

DROGEN: Plaats uw schoenen in de droger of in de buurt van directe warmte. De warmte zal de vorm van de schoen te veranderen. In plaats daarvan, vul de binnenkant van je schoen met keukenpapier of krant. Het papier wordt de vochtigheid in de schoen te absorberen.


Als u de beste Dames schoenen producten van Asics wilt kopen, dan bent u op de juiste plaats bij runnerinn. Bij runnerinn werken we altijd met de beste merken zoals Asics om u te voorzien in de beste kwaliteit en beste prijs op al uw hardlopen en triatlon producten zoals Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen. Plaats uw bestelling nu en ontvang Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen zo spoedig mogelijk.

Functies Asics Gel Cumulus 18 Schoenen Rennen

Stap
Neutraal
Drop
5-8 mm
Kleur
Roze
Gewicht schoenen
Meer dan 300 g
Breedte schoenen
Standaard

Ben je op zoek naar hardloopschoenen?

Ben je op zoek naar hardloopschoenen?

Wij helpen u de juiste schoenen te vinden

Start

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

  • 30 return

    30-DAGEN SNELLE
    RETOURNERING

  • Pay

    100% BEVEILIGD &
    VEILIG SHOPPEN

  • like or return

    100% GEGARANDEERDE
    TEVREDENHEID

  • pice

    GEGARANDEERD
    DE LAAGSTE PRIJZEN

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up