up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Asics Race Sports Bra

Asics Race Sports Bra

Asics Race Sports Bra

Asics Race Sports Bra

Asics Race Sports Bra

Asics Race Sports Bra

plus
Asics

Asics Race Sports Bra

Product beschrijving Asics Race Sports Bra

Laat de beweging en het ongemak je niet afleiden van het bereiken van je persoonlijke beste doelen. Deze lopende beha biedt een middelste ondersteuning, strakke pasvorm en is een functioneel essentieel voor elke garderobe, met zowel bescherming als stijlvolle details. Verwijderbare kopjes bieden bescheiden dekking, ondersteuning en verstelbaarheid, terwijl de machinekanalenpanelen voor en achter zorgen voor extra ondersteuning en ventilatie. Een elastische zoom maakt de bh meer comfortabel en verplaatsde zijkanten verminderen de kans op chafing en irritatie door voortdurende beweging, terwijl de ASICS MotionDry technologie stof werkt om u comfortabel te houden door zweet uit uw huid te wrijven. De vrouwelijke neklijn, uitknippert terug en het maagarm detail ziet er goed uit onder een open ruglapvest of tanktop en de halfgegoten kopjes zorgen voor ondersteuning en extra dekking.

Kenmerken:

Strak

medium ondersteuning

Verwijderbare kopjes

Binnenste mesh liner

verplaatste naden

elastische boord

Knip terug detail

Mesh detail bij armen openingen

Vocht beheer met ASICS MotionDry technologie

ASICS spiraal logo detail

specificaties:

Materiaal:

Fine gauge single jersey, 220g

84% nylon, 16% Spandex

Krachtnet, 143g

81% polyester, 19% Elastane


Bent u opzoek naar materiaal van Asics of Asics Race Sports Bra in bijzonder? Bij outletinn vindt u een complete lijst van Kinder schoenen producten en kortingen accessoires. Bekijk de catalogus en onze speciale kortingen promoties en mocht u niet tevreden zijn krijgt u uw geld terug.

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Asics Race Sports Bra

100% aanbevelen

-

Comfortabele BH en de juiste maat! De bestelling kwam erg snel aan! Ik zal ongetwijfeld meer bestellen!

Asics Race Sports Bra

Basic sluiting

-

Het is een comfortabele BH met basisondersteuning. Ik heb een 95C en ik heb maat L genomen, het gebruik dat ik het ga geven is voor intensieve sporten en ja het is waar dat ik graag had dat het meer op mijn borst paste.

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

  • 30 return

    30-DAGEN SNELLE
    RETOURNERING

  • Pay

    100% BEVEILIGD &
    VEILIG SHOPPEN

  • like or return

    100% GEGARANDEERDE
    TEVREDENHEID

  • pice

    GEGARANDEERD
    DE LAAGSTE PRIJZEN

Verwante producten

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up