up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Salewa Orval 4.0 Durastretch Broek

plus
Salewa

Salewa Orval 4.0 Durastretch Broek

Product beschrijving Salewa Orval 4.0 Durastretch Broek

Lichtgewicht maar toch robuust, deze broek van Durastretch houden weer en wind tijdens activiteiten in de bergen

Kenmerken:

Ergonomische taille met stretch inserts

2 rits zakken aan de buitenkant

Ergonomisch pre vormige knieën

Kruisje voor de vrijheid van verkeer

Mix van materialen: inserts zijn elastisch, zacht en ademend

Been eindigt met rits aan de zijkant

Achter stretch broek zoom

Trekking

Alpine klimmen

Via Ferrata

Lichtgewicht

Duurzaamheid

Rekken

Ademend

Winddichtheid

Waterdichtheid

Specificaties:

Gewicht: 410g

Gebruiker Worlds: Mountaineering

Fit: Athletic Fit

Zijnaden lengte: 104cm

Lagen: Shell

Afwerking: DWR (duurzaam waterafstotende)

Hoofd materiaal:

Durastretch bambooshell 176

Technologie:

Bamboo:

Bamboe stof heeft een natuurlijke glans en zachtheid dat voelt en gordijnen als zijde, maar is goedkoper en duurzamer. Door de gladde en rond de structuur van de vezels, bamboe kleding is zacht en niet-irriterend, zelfs gevoelige huid.

Bamboe is van nature anti-bacteriële en anti schimmel vermoedelijk vanwege een bacteriostatis middel uniek voor bamboeplanten genoemd? Bamboo kun? die ook helpt bamboe weerstaan ??herbergen geuren. De bamboe kun in bamboestof stopt geur producerende bacteriën groeien en verspreiden in de bamboe doek zodat bamboo kleding hygiënischer zijn en frisser ruiken blijven. Bamboe kleding is hypoallergeen. Bamboe is zeer absorberend en transporteert het water van het lichaam 3-4 maal sneller dan katoen. In warme, vochtige en bezwete weer, bamboe kleding helpt de drager droger, koeler en comfortabeler en doesn? T vasthouden aan de huid.

Bamboe de plant en ook bamboe het weefsel kan oplopen tot een milieuvriendelijke en hernieuwbare grondstof waarderen: Bamboe groeit snel en natuurlijk zonder pesticiden, herbiciden of kunstmest.

Bamboe kleding (zowel mechanisch als chemisch vervaardigd) is 100% biologisch afbreekbaar en kan volledig worden afgebroken in de bodem door micro-organismen en zonlicht zonder te ontleden schadelijke stoffen zoals methaan gas dat gewoonlijk wordt geproduceerd als een bijproduct van afbraak in stortplaatsen en stortplaatsen. Groeiende bamboe verbetert de kwaliteit van de bodem en helpt bij de wederopbouw van geërodeerde bodem. Het uitgebreide wortelstelsel van bamboe houdt de bodem bij elkaar, voorkomt bodemerosie, en behoudt water in de waterscheiding. Bamboe groeit op natuurlijke wijze, zonder de noodzaak voor de landbouw neigt en grote diesel-uitlaatgassen spuwen tractoren om zaden te planten en cultiveren van de bodem. Bamboe plantages zijn grote fabrieken voor fotosynthese waarbij broeikasgassen vermindert. Bamboo planten nemen ongeveer 5 maal de hoeveelheid kooldioxide (primary broeikasgas) en vormt ongeveer 35% meer zuurstof dan een vergelijkbare stand van bomen.

Durastretch:

Durastretch stoffen zijn een klassieker in bergbeklimmen kleding; niettemin zeer comfortabel en lichtgewicht, ze zijn zeer bestand tegen slijtage en scheuren, en dit dankzij hun hoofdcomponent: polyamide. Ze zijn echt gemaakt duurzaam zijn en de meeste daarvan zijn onmogelijk te vernietigen. Dus langdurige, een van de grote voordelen van Durastretch. Het merendeel van de Durastretch stoffen in de collectie worden aanbevolen voor het gat jaar, omdat hun innerlijke structuur snel transporteert zweet. Dit seizoen, de familie Durastretch evolueren naar een nieuw soort stof: de Durastretch Powerlite. Het is de lichtste dubbel geweven versie die we ooit tot nu toe voor alpine klimmen aangeboden. Dankzij polypropylene threads geweven met de resistente polyamide, deze stof is nog zacht en aangenaam op de huid. Dit gevoel is ook toegenomen dankzij de hydrofobe eigenschappen van polypropyleen dat vocht en transpiratie duw buiten het kledingstuk. De strakke weven maakt ook deze stof winddicht zonder extra afwerking.

Geurbestendig

4 way stretch


Met Salewa Orval 4.0 Durastretch Broek, heeft u gegarandeerd de beste berg uitrusting. Bovendien, bij trekkinn kunt u de beste kwaliteit en prijzen vinden in de branche. Kies ons als uw berg winkel profiteer van het comfort die de beste merken bieden zoals Salewa. Ons team van berg experts delen hun eerlijke beoordelingen om u te helpen met uw keuze. Dit allemaal om er voor te zorgen dat u de beste Dames kleding aanbiedingen heeft.

Functies Salewa Orval 4.0 Durastretch Broek

Lengte
Lang
Type broek
Sportieve

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

  • 30 return

    30-DAGEN SNELLE
    RETOURNERING

  • Pay

    100% BEVEILIGD &
    VEILIG SHOPPEN

  • like or return

    100% GEGARANDEERDE
    TEVREDENHEID

  • pice

    GEGARANDEERD
    DE LAAGSTE PRIJZEN

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up