up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

Speedo Lunalustre Zwempak

plus
Speedo

Speedo Lunalustre Zwempak

Product beschrijving Speedo Lunalustre Zwempak

De Speedo LunaLustre Printed biedt u alle comfort, borstondersteuning, buikcontrole en aanpassing op maat, zodat u gemakkelijk en met vertrouwen kunt oefenen om te zwemmen, dat u er goed uit zult zien en u zelfverzekerd zult zijn.

Dit hele badpak is gemaakt van 69% nylon en 31% Xtra Life lycra . Beide stoffen zijn ontworpen voor incidenteel gebruik, zijn flexibel, lichtgewicht en matig bestand tegen chloor. Het ontwerp bevat borststeun dankzij de vormende stof en verstelbare dunne bandjes. De halslijn is vierkant en de achterkant is "U" -vormig .

Speedo combineerde de productietechnologie van de gordel in deze dames-speedo, zodat de controle over de buik gegarandeerd is en je er fantastisch uitziet. Eenvoudig en klassiek, deze zwemshorts zijn sneldrogend en comfortabel met een taille met trekkoord.

Ze zijn voorzien van waterafstotende stof en een slim zakdrainagesysteem om ervoor te zorgen dat ze comfortabel en licht blijven, zelfs als ze nat zijn.

Een geweldige keuze voor strand-, strand- of vakantiekleding.

Kenmerken:

Overal in het lichaam vormgeven van exclusieve lichtgewicht, vormgeven stof soepel en flatteert op de juiste plaatsen.

Medium buste steun vormende stof en naad ondersteunende en flatteert de buste, en verstelbare bandjes zorgen voor een goede pasvorm.

Tummy-controle biedt ondersteuning waar u het nodig hebt zonder concessies te doen aan het comfort.

Control-stof combineert shapewear-innovatie met badkledingtechnologie.

Vormgeving Beheert het lichaam en geeft een glad silhouet.

Ultra chloorbestendig LYCRA® XTRA LIFE gaat twee keer zo lang mee als standaard badkleding.



Ontdek het hele aanbod van zwemmen producten van Speedo die wij in voorraad hebben voor de beste prijs. Bij swiminn, uw online zwemmen winkel, kan u online ons top product Speedo Lunalustre Zwempak kopen vanuit uw huis met alle garanties van verzending binnen 24/48 uur.

Functies Speedo Lunalustre Zwempak

Kleur
Zwart
Goedgekeurd door FINA
Nee
Soort bretels
Niet-gekruist
Fijne
Regelbaar

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

  • 30 return

    30-DAGEN SNELLE
    RETOURNERING

  • Pay

    100% BEVEILIGD &
    VEILIG SHOPPEN

  • like or return

    100% GEGARANDEERDE
    TEVREDENHEID

  • pice

    GEGARANDEERD
    DE LAAGSTE PRIJZEN

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up