Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bukser Urban

()

Sorter efter

Hvordan vælger man motorcykel ridebukser?

Motorcykel ridebukser til kvinder er bukser, der bruges til at bære af ryttere og er særligt beregnet til rideformål. Disse bukser har skærme ved de sarte områder som knæet for at beskytte dem mod enhver skade i tilfælde af glidning eller uheld. Motorcykelbukser har indvendig polstring, der holder dig afslappet under lange løbeture. Motorcykel ridebukser til kvinder er lavet af slidstærkt materiale som læder eller spandex og er åndbare. Den åndbare faktor hjælper med at holde dine ben svedfri og tørre, så der ikke opstår bakterier og kløe. Stoffet i disse bukser er vandafvisende for at holde dig tør på regnfulde ture. Du kan købe disse bukser fra Alpinestars , Dainese , ls2 , Klim , og Furygan .

Tips til at vælge motorcykelbukser

Når du vælger motorcykel ridebukser , er den første ting at tænke på buksernes materiale. Bukserne skal være lavet af vand og slidbestandigt materiale, der holder dig tør i regnen og holder dine ben sikre i tilfælde af fald. Så tjek omhyggeligt materialet i bukserne.
De fleste ridebukser bruger en strop eller velcrolukning til at stramme taljen. Men for nogle mennesker er det irriterende at stramme alt sammen i nærheden af taljen, især i køligt vejr, når de bærer tungt tøj med en varm varm vest. Så vælg stilen på bukserne efter dit valg. Ridebukser skal være behagelige at have på, hvilket giver mulighed for nem bevægelse og ventilation for at holde dig kølig på varme dage. Se efter bukser med stretchpaneler eller elastiske linninger og åndbare materialer som mesh eller perforeret læder.
Sørg for, at bukserne sidder godt og er behagelige at have på i længere tid ad gangen. Se efter bukser med justerbare linninger, og overvej at prøve forskellige størrelser og stilarter for at finde den bedste pasform til din kropstype.
Sørg for at vælge bukserne med en robust lynlås, der bruges på flankerne af benene for behagelig adgang eller på manchetterne for at tegne rummet omkring dine sko. Plus, en flap skal vikle rundt om hver lynlås for at låse vinden og fugten ude.

top