Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Forreste tandhjul

()

Sorter efter

Hvad er et forhjul på en motorcykel?

Et forhjul i stål på en motorcykel er et tandet stålhjul skabt til at styre den endelige drivkæde. Hver motorcykel har et forhjul fastgjort til kæden. Det forreste tandhjul af stål er lille i størrelse og stiger op på transmissionens udgangsstang. Transmissionen driver det forreste tandhjul af stål , som skubber kæden til at rotere og flytte baghjulet.

Fordele ved at skifte et forhjul på en motorcykel

Udskiftning af det forreste tandhjul på en motorcykel ændrer dets gearingsforhold. På denne måde kan du ændre cyklens tophastighed, acceleration og kraftkilometertal. Bare sagt, justering af det forreste kædehjul genererer den nøjagtige effekt, når man skifter gear på en cykel med skifterne.
Ændring af det forreste tandhjul på en motorcykel kaldes normalt gearing op eller gearing ned afhængig af, hvordan gearingsforholdet ændres.
Installation af et mindre forhjul indikerer, at du er ved at geare op, og på den anden side betyder det at bruge et større forhjul, der gearer ned.

Årsager til at bruge forreste tandhjul i stål

Installation af et forreste stålkædehjul er det bedste, fordi det ikke er særlig tungt i vægt, så det kan reducere en vis belastning på motorcyklen. Hvis du leder efter noget holdbart, bør du bruge et forhjul i stål. De tjener normalt længere.
De mærker, der tilbyder de forreste tandhjul i stål , er Moose Hard parts , Renthal , Moto master .

top