Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παντελόνια Μπλε

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε παντελόνι μοτοσικλέτας;

Τα γυναικεία παντελόνια ιππασίας μοτοσικλέτας είναι παντελόνια που χρησιμοποιούνται για να φορούν οι αναβάτες και προορίζονται ιδιαίτερα για σκοπούς ιππασίας. Αυτό το παντελόνι έχει προστατευτικά στις ευαίσθητες περιοχές όπως το γόνατο για να το προστατεύει από οποιαδήποτε ζημιά σε περίπτωση ολίσθησης ή ατυχήματος. Το παντελόνι μοτοσικλέτας έχει εσωτερική επένδυση που σας κρατά χαλαρούς κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών. Τα γυναικεία παντελόνια μοτοσικλέτας αποτελούνται από ανθεκτικό υλικό όπως δέρμα ή spandex και αναπνέουν. Ο παράγοντας που αναπνέει βοηθά στο να διατηρείτε τα πόδια σας απαλλαγμένα από τον ιδρώτα και στεγνά, ώστε να μην υπάρχει συσσώρευση βακτηρίων και φαγούρα. Το ύφασμα αυτού του παντελονιού είναι αδιάβροχο για να σας κρατά στεγνό στις βροχερές βόλτες. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα παντελόνια από Alpinestars , Dainese , ls2 , Klim και Furygan .

Συμβουλές για να επιλέξετε παντελόνι μοτοσυκλέτας

Όταν επιλέγετε παντελόνι μοτοσικλέτας , το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το υλικό του παντελονιού. Το παντελόνι πρέπει να είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο και ανθεκτικό στην τριβή υλικό που θα σας κρατά στεγνούς στη βροχή και θα προστατεύει τα πόδια σας σε περίπτωση πτώσης. Ελέγξτε λοιπόν προσεκτικά το υλικό του παντελονιού.
Τα περισσότερα παντελόνια ιππασίας χρησιμοποιούν λουράκι ή κλείσιμο με Velcro για να σφίξουν τη γραμμή της μέσης. Αλλά για μερικούς ανθρώπους, το να σφίγγουν τα πάντα κοντά στη μέση τους είναι ενοχλητικό, ιδιαίτερα σε ψυχρό καιρό, όταν φορούν βαριά ρούχα με ένα ζεστό ζεστό γιλέκο. Επιλέξτε λοιπόν το στυλ του παντελονιού σύμφωνα με την επιλογή σας. Το παντελόνι ιππασίας πρέπει να είναι άνετο στη χρήση, επιτρέποντας την ευκολία στην κίνηση και τον αερισμό για να σας κρατά δροσερούς τις ζεστές μέρες. Αναζητήστε παντελόνια με ελαστικά πάνελ ή ελαστικές ζώνες μέσης και υλικά που αναπνέουν, όπως πλέγμα ή διάτρητο δέρμα.
Βεβαιωθείτε ότι το παντελόνι εφαρμόζει καλά και είναι άνετο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναζητήστε παντελόνια που έχουν ρυθμιζόμενη ζώνη και σκεφτείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά μεγέθη και στυλ για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για τον σωματότυπό σας.
Φροντίστε να επιλέξετε το παντελόνι με ένα στιβαρό φερμουάρ που χρησιμοποιείται στις πλευρές των ποδιών για άνετη πρόσβαση ή στις μανσέτες για να τραβήξετε αυτό το δωμάτιο γύρω από τα παπούτσια σας. Επιπλέον, ένα πτερύγιο πρέπει να τυλίγεται γύρω από κάθε φερμουάρ για να κλειδώνει το αεράκι και την υγρασία.

top