up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

plus
Asics

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Produktbeskrivning Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Gel FujiTrabuco 4 är spår löparskor för kvinnor. Denna modell är skapad för ytor med olika nivåer av komplexitet. Om du har en neutral slitbana kommer du att upptäcka att den här versionen erbjuder den nödvändiga stabiliteten

Sportskorna ger dig den komfort du behöver. Komplementet har Trusstic System-tekniken som upprätthåller styckets integritet efter varje steg. I mellansulan har den ett system med dubbeltäthet som hjälper till att minska påverkan och gynnar fotens rörelse i olika plan.

Löpskon har en inbyggd ficka för att lagra snören. Dess sula gjord av gummi inkluderar en platta som skyddar dig från penetrerande föremål och stenar. Dessutom inkluderar den multidirektionella ritningar som förbättrar dragkraften på vilken yta som helst. På insidan har den en mall som avvisar dålig lukt och därför håller dig frisk och fräsch. Kör spår din väg i en sko finnas byggda för olika förhållanden och alla typer av löpare. Platt eller oförutsägbar terräng; hastighet eller avstånd; neutrala löpare söker stabilitet eller milda overpronators detta kan göra allt. Skydd, dragkraft och stabilitet dess trio av funktioner varje spår löpare söker, och denna sko har dem i överflöd. Plus, du kommer att ta mindre vikt i vildmarken med en ny, lättare övre.

Ta på alla typer av spår med en sko byggd för olika terräng och löpare

Få bra grepp över både mild och oförutsägbara terräng

Kör långa avstånd med en lätt design och bekväm övre

Funktioner:

Trusstic System: Minskar vikten av den enda enheten samtidigt som den strukturella integriteten hos skorna.

Lace Pocket. En ficka som gör det möjligt skosnören som ska stickas in och oexponerad.

DuoMax Support System: En dubbel densitet mellansula systemet positionerat för att öka stödet och stabilitet, placerade sport specifikt.

AHAR: Ny blåst AHAR slitsulematerialet. Levererar ökad stötdämpning, hållbarhet och rida till foten.

Rock Protection Plate. Skyddar foten mot vassa föremål som stenar och grenar.

Rearfoot och framfot GEL-dämpningssystem: Dämpar stötar under påverkan och tå av faserna, och tillåter rörelse i flera plan som foten övergångar genom gångcykeln.

3M Reflekterande: Reflekterande material som produceras av 3M Company, för nattsäkerhet.

Anti Gravel Tongue. Special tunga konstruktion som förhindrar att skräp kommer in i skon.

Solyte Mellansula Material: En lättare vikt mellansula förening än ASICS standard EVA och SpEVA. Fetures också ökad stötdämpning och hållbarhet.

Trail Specifik Yttersula: Reserverade klackar ger uppför och nedför grepp på alla typer av terräng.

Clutch Counter: Exoskeletal hälkappa ger bättre stöd och skapar bättre häl passande miljö.

SpEVA 55 Bestående: ASICS mellansula material får en ny roll som en varaktig teknik för förbättrad dämpning och komfort.

ComforDry innersulan: Löstagbar innersulan som ger stötdämpande prestanda och antimikrobiella egenskaper för en svalare, torktumlare, hälsosammare miljö.

Skovård:

Rengöring: smuts, såsom lera och grus kan avlägsnas med en gammal tandborste eller nagelborste, lite varmt vatten och en mild, anti fett tvål. Detta bör ta hand om smuts och är bra att göra en gång på ett tag.

Tvätt: Tvätta inte i tvättmaskinen och ta strumpan foder eller innersula och tvätta det separat. Detta kommer att bidra till att göra insidan av skon fräschare. Skosnören kan tvättas eller bytas ut.

Torkning: Dont placera dem nära en uppvärmningsanordning, såsom en radiator. Direkt värme kommer att ändra formen på den shoe.Open ut skon och sedan stoppa insidan med hushållspapper eller tidning. Papperet kommer att absorbera fukt inne i shoe.A skon tar cirka tolv timmar för att torka ut.


Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på runnerinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes den officiella garantin från märket Asics. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Damskorkatalog och Trail running skor kategori.

Funktioner Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Färg
Blå
Skovikt
Över 300 g
Skobredd
Standard

Letar du efter löparskor?

Letar du efter löparskor?

Vi hjälper dig att hitta rätt skor

Starta

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up