up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

CMP Byxor 3W04767

CMP Byxor 3W04767

CMP Byxor 3W04767

CMP Byxor 3W04767

plus
CMP

CMP Byxor 3W04767

Produktbeskrivning CMP Byxor 3W04767

Pant Pants är en lång CMP herrbyxa . Denna modell har tillverkats av nylon twilltyg för att göra sportkläderna mer hållbara. Dess sömmar är förseglade för att förhindra att fukt tränger in inuti.

Utformningen av vindjacka byxor inkorporerar brand's Clima Protect teknik som ger skydd mot vind och vatten. Egenskaperna som definierar denna sportkläder är namnet som det ger din kropp för att utföra rörelser.

Utformningen av skid plagg innehåller snö damasker och ett bälte som du kan behålla eller ta bort efter behov. På sidorna har handfickor med dragkedja och en säkerhetsficka med dragkedja på ett av låren. Versionen är tillgänglig från storlek S till XXXXL.

Dessa skidbyxor gjorda av nylon twill-tyg är sportiga och dynamiska.

Clima Protect Technology, ett speciellt termiskt mikroporskikt som sitter ihop mellan tygerna, ger bästa skydd mot vind och vatten (WP 10.000 MVP 10.000).

Andra produktfunktioner inkluderar tapade sömmar, snöslagare, ett justerbart bälte och flera multifunktionella fickor.



Alla skidor produkter av kategorin Byxor har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På snowinn du finna hela Herrkläderproduktskatalogen från märket CMP. Priset på CMP Byxor 3W04767 är 0 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner CMP Byxor 3W04767

Längd
Lång
Färg
Grönt
Egenskaper
Stretch
Termisk
Vindtät
Vattentät
Typ av byxa
Isolerad

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up