up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Columbia Sapphire Trail Fleece

Columbia Sapphire Trail Fleece

plus
Columbia

Columbia Sapphire Trail Fleece

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Columbia Sapphire Trail Fleece

Få den komfort du vill ha med Sapphire Trail. Att bära den här jackan med fleece innerfoder gör att du känner dig bekväm hela dagen. Tillverkad i 100% polyester får du rätt passform.

På sidorna är plagget utrustad med fickor som gör det möjligt att hålla händerna i händerna . Konstruktionen är långärmad och är lite längre än vanliga modeller har hål för att införa fingrarna.

Klädet är utrustat med dragkedja upp till mittkistan. De är perfekta för att klä sig när omgivningstemperaturen är lite låg och du vill behålla din kropp med ideal kroppsvärme. Med den här modellen kan du göra de rörelser du vill, eftersom det elastiska materialet bidrar till att njuta av frihet med största komfort . Bekvämt stretchmaterial gör att denna fleecejacka är ett nöje att bära, oavsett om du vandrar, går på en tidig morgonkörning eller reser världen. Zippered handfickor betyder att dina värdesaker alltid är säkra, medan en full zip betyder att du enkelt kan styra din temperatur.

Funktioner:

Komfortsträckning

Zippered handfickor

Tumhål

Specifikationer:

Tyg: 100% Polyester


Columbia Sapphire Trail Fleece är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Columbia Sapphire Trail Fleece från vår online friluftslivbutik trekkinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På trekkinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom friluftslivutrustning från märket Columbia.

Funktioner Columbia Sapphire Trail Fleece

Luva
Without hood
Färg
Rosa

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up