up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Dainese snow Byxor HP Snowburst

Dainese snow Byxor HP Snowburst

plus
Dainese snow

Dainese Snow Byxor HP Snowburst

Produktbeskrivning Dainese snow Byxor HP Snowburst

Dainese HP Snowburst-byxor garanterar utmärkt prestanda på pisten tack vare dess beständiga, slitstarka, flexibla, vattentäta, termiska och andningsbara material för en framgångsrik övning av alpint eller snowboardåkning .

Dessa vinterbyxor har designats med Ergo Move-tekniken som ger hög motståndskraft mot nötning och elasticitet, medan nylon och polyester ger flexibilitet, ogenomtränglighet, andningsförmåga och hållbarhet. Värmeisolering ger en optimal känsla av värme och håller kroppens värme inuti.

De har också två luftöppningar i låren för bättre ventilation. De alpina skidbyxorna har förseglade sömmar, fickor med dragkedja för händer och vattentäta blixtlås för att undvika att vatten, vind och snö kommer in i insidan. HP SNOWBURST-byxorna är utvecklade för att förbättra prestandan hos de mest krävande skidåkarna och är resultatet av forskning om människokroppens ergonomi och studier av alpina skidtekniker. Den exklusiva Ergo Move-tekniken erbjuder både motstånd och elasticitet tack vare en konstruktion som kombinerar två tyger, placerade för att garantera utmärkt rörelsefrihet och nötningsskydd beroende på zon. De stora sidofickorna, förlängda luftventilerna och en atletisk passform bidrar till att göra detta till ett mångsidigt plagg under alla förhållanden.


Funktioner:

2 stora luftintag
Andningsförmåga 20.000 g / m2 / 24 timmar
Ergomove hybridkonstruktion
Helt söm förseglad
Sidofickor med blixtlås
Skidkantskydd vid benfåll
Vattenpelare 20.000 mm
Vattentäta blixtlås


Specifikationer:

D Värmeisolering 60 g / m
Yttre lager 100% polyester 72%
Polyester, 28% nylon


Med Dainese snow Byxor HP Snowburst kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Dainese snow och deras skidorprodukter, kolla in de olika kategorierna och Herrkläderprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på snowinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Dainese snow Byxor HP Snowburst

Längd
Lång
Färg
Blå
Egenskaper
Termisk
Vattentät
Vindtät
Stretch
Typ av byxa
Isolerad

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up