up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Dakine Prom 25L Backpack

Dakine Prom 25L Backpack

plus
Dakine

Dakine Prom 25L Backpack

Produktbeskrivning Dakine Prom 25L Backpack

Det finns en anledning att Prom är vår bästsäljande kvinnas ryggsäck. Det har allt du behöver i en snygg skolpaket. Promet innehåller gott om förvaring för alla dina varor, inklusive en bärbar datorhylsa i den rymliga huvudutrymmet. en extern arrangörsficka med dedikerad förvaring för alla dina pennor, pennor, snoddar och telefon; en praktisk frontkylare för lunch och snacks och en deployerbar sida vattenflaskfack. Du uppskattar också komforten hos de yoked banden för att bära även den tyngsta belastningen. Välj från alla våra fantastiska färgvägar för att matcha din unika stil!

Funktioner:

Vadderad bärbar dator ärm

Passar de flesta 14 "bärbara datorer

Fleecefodrad solglasögonficka

Arrangörsficka

Deployerbar vattenflaskficka

Isolerad kylficka

Specifikationer:

600D Polyester (Beverly, Hanalei, Sunglow, Tory)

600D Polyestervävda (Zion, Cloudbreak)

600D Polyester Heather (Rosie)

600D Polyester Nep Garn (Silverton)

600D Polyester Heather / 400D Polyester Heather (Brighton)

600D Polyester / 300D Polyester Denim (Kiki)

600D Återvunnen Polyester (Vinter Daisy)

300D Polyester Dobby (Tofino)

Mått:

1530 kubik tum [25 liter]

18 x 12 x 9 "[46 x 30 x 23 cm]

Skötselråd:

Om din Dakine väska blir smutsig rekommenderar vi handtvätt med mild tvål (som Nikwax Tech Wash), kallt vatten och en mjuk borste. Om handtvätt inte kommer att göra tricket, använd en frontlastare tvättmaskin. För att säkerställa att din ryggsäck inte blir trassig, placera du in i en kuddeväska eller meshpåse innan du tvättar. Använd alltid kallt vatten, mild tvål och kör på en mild cykel. Buka aldrig ditt förpackning. Häng för att torka på en varm men skuggig plats, så att både inifrån och ut är torra före lagring.

Om du har köpt en bomullsduk eller denimväska, var god och tvätta separat eller med liknande färger för att undvika missfärgning. För förpackningar eller påsar gjorda av jute, burlap eller poly strå rekommenderar vi bara spotrengöring med ljummet vatten och mild tvål.


Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på snowinn, din onlinebutik specialiserad på skidormaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Ryggsäckar produkter från Dakine. Kolla in skidorprodukterna som är listade här som Dakine Prom 25L Backpack, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Funktioner Dakine Prom 25L Backpack

Färg
Blå
Kapacitet
21-30 L
Kön
Kvinna
Rekommenderad Användning
Urban
Ålder
Vuxen
Estructura
Utan ram

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up