up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Eider Jacka Orgeval

Eider Jacka Orgeval

Eider Jacka Orgeval

plus
Eider

Eider Jacka Orgeval

Produktbeskrivning Eider Jacka Orgeval

Eider minikjol tillverkad av anddun för en feminin och energisk look!

Funktioner:

Sidoöppning med dragkedja

Midja med justerbart spänne

Specifikationer:

Duntätt navigator: andas, mycket ljus tyg

Teknik:

En teknisk plagg är effektivt endast om det är lämpligt för en praxis. En freerider har olika behov än en bergsbestigare och isklättring kräver inte samma rörelsefrihet än en vandrare. Vårt sortiment har olika passform, anpassade för att öva. Passformen på denna produkt är: Regular: mångsidig snitt

Vattenavvisande

Den Durable Water Resistance (DWR) behandling är det första steget för att få bra skydd mot regn om dina kläder har gjorts med ett membran eller inte.

Tack vare denna behandling, betyder den yttre tyget inte bli mättad med vatten. Därför dina kläder är mycket bekväma.

Hermal Control System

Lab undersökningar och fältstudier visade upp de termiska behovet hos varje kroppsdelar, EIDER möter dem med smarta blandning av foder och stoppning för att optimera den termiska regleringen oavsett intensiteten i aktiviteten. Detta är kroppen kartläggning.


Eider Jacka Orgeval har den officiella garantin från märket Eider. När du handlar i vår friluftslivbutik online, kommer du att få levererad Eider Jacka Orgeval i ditt hem inom bara några dagar. Just nu har vi denna produkt i lager och priset är 0 $. Missa inte detta unika tillfälle!

Funktioner Eider Jacka Orgeval

Luva
With hood
Färg
Grå
Egenskaper
Vindtät
Termisk
Slags jacka
Syntetiskt foder

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up