up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Marmot Byxor Freefall Insulated

Marmot Byxor Freefall Insulated

Marmot Byxor Freefall Insulated

Marmot Byxor Freefall Insulated

plus
Marmot

Marmot Byxor Freefall Insulated

Produktbeskrivning Marmot Byxor Freefall Insulated

Någon har tryckt på uppdateringsknappen för ytterligare ett par färskt ospäckat vitt, men det kommer inte vara så länge. Dra på Freefall Insulated Pant? konstfullt konstruerad med sömmåtte, tvåskikt MemBrainâ ?? tyg som ger ett vattentätt men andningsskyddande skyddskikt? och slå spel. Ytterligare egenskaper, som en zip-off stormhuv med kant, kärnventilationer och syntetisk isolering ger detta isolerade snöbyxans förtroende och kompetens. Egenskaper: Marmot® MemBrain® Vattentät / Andningsduk 100% Seam Taped 2-lager Konstruktion Termisk R Isolering Zippered Handfickor Ryggficka med Vattentät Dragkedja Zippered Leg Ventiler med Vattentäta Zips Justerbar midja med Snap Closure och Zip Fly Reversed Borstad Tricot Sitt och Knän Interna gitter med Gripper Elastiska Cordura® Scuff Guard Specifikationer: Passform: Regular Fit Huvudmaterial: Membrain® 2L 93% Nylon, 7% Elastan Plain Weave 3.8 oz / m Vikt: 1 kg 5,8 oz (618 g)

Alla skidor produkter av kategorin Byxor har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På snowinn du finna hela Herrkläderproduktskatalogen från märket Marmot. Priset på Marmot Byxor Freefall Insulated är 0 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner Marmot Byxor Freefall Insulated

Längd
Lång
Färg
Blå
Egenskaper
Vattentät
Stretch
Termisk
Vindtät
Typ av byxa
Isolerad

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up