up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Odlo Byxor Aeolus

Odlo Byxor Aeolus

plus
Odlo

Odlo Byxor Aeolus

Produktbeskrivning Odlo Byxor Aeolus

Så funktionella som de är bekväma, är Aeolus byxor för kvinnor från ODLO ett viktigt tillskott till dina skidkläder i vinter. Byxorna är gjorda i softshell jacquard fleece och har utformats speciellt för att hålla din kropp varm när du tränar under kallare förhållanden. Aeolus Pro-byxorna erbjuder exceptionell värme och komfort, förstärkt av silikonstängningen och högre midjeband i dragkedjan, vilket säkerställer en individuell passform och håller din nedre rygg helt skyddad från kyla - perfekt för en lång dag på spåret. Under tiden ger fickan med dragkedja bekväm förvaring för dina personliga saker. För optimal komfort med hög prestanda i vinter, välj Aeolus Pants för kvinnor.


Funktioner och Fördelar:

Vindtät
Förbättrad fukthantering
Borstad inuti
Kalv blixtlås
Förformade knän
Nyckelficka


Specifikationer:

Material:
Huvudduk: 94% polyester, 6% elastan
Huvudduk 2: 82% polyester, 18% elastan
Insats I: 75% polyamid, 25% elastan


Teknologi:

Fair Wear Foundation-medlemskap:
Odlo är medlem, med ledarstatus, i Fair Wear Foundation (FWF), som strävar efter att förbättra arbetsförhållandena i textilindustrin över hela världen. FWF verifierar att producenter följer sin uppförandekod och gör lämpliga förbättringar. Som ett initiativ med flera intressenter garanteras FWF: s oberoende eftersom det styrs av fackföreningar, icke-statliga organisationer och näringslivssammanslutningar. Öppenhet och ansvarsskyldighet är viktiga principer i organisationen. FWF-medlemmar arbetar för att förbättra arbetsförhållandena i fabriker som producerar sydda textilier över hela världen. Grunden för samarbetet mellan FWF och dess medlemmar är dess arbetsmetoder. Åtta arbetsnormer utgör kärnan i denna uppförandekod. FWF-medlemmar är avtalsenligt skyldiga att följa dessa standarder. FWF verifierar om företagen följer arbetsförfarandekoden genom fabriksrevisioner och klagomålsförfaranden, genom revisioner av medlemmarnas ledningssystem och genom omfattande samråd med intressenter i producentländerna. FWF delar sin kunskap och (lokala) kontakter med sina medlemsföretag och ger dem tillgång till information om lokal lagstiftning, arbetslagstiftning och kultur.Medlemmarna är skyldiga att skapa ett effektivt övervakningssystem, inklusive fabriksrevisioner, fabriksutbildningar och fabriksbesök. FWF har ett klagomålsförfarande som gör det möjligt för fabriksarbetare att anonymt rapportera alla missbruk relaterade till arbetsförhållandena. För att öka arbetstagarnas medvetenhet om arbetstagares rättigheter erbjuder FWF också Workplace Education Program.

Värma:
Mycket funktionell sportkläder med utmärkt värmeisolering som håller kroppen varm när det är kallt ute. Med tygets effektiva fukttransporterande egenskaper hålls huden torr och varm. Varm termisk kvalitet är perfekt för alla vinteraktiviteter.


Vård:

Maskintvätt kallt [30 °]
Blek inte
Torktumla ej
Järn låg värme
Inte kemtvättas


Om du letar efter en Byxor artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Byxor alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Odlo Byxor Aeolus, till detta pris 0 $ och finns tillgänglig. snowinn är det bästa alternativet för att köpa din skidorutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Odlo Byxor Aeolus, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Odlo Byxor Aeolus

Längd
Lång
Färg
Vit
Svart
Egenskaper
Termisk
Stretch
Vindtät
Vattentät
Typ av byxa
Sportig

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up