up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Odlo Berit Midlayer Fleece

Odlo Berit Midlayer Fleece

plus
Odlo

Odlo Berit Midlayer Fleece

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Odlo Berit Midlayer Fleece

Känn dig som om du är en del av olympisk historia med detta moderna Heritage Berit Midlayer full zip-tröja från Odlo. Inspirerad av olympiska spelen 1972 och designad med ett ikoniskt Odlo-märke och Rib-insats vid ärmarna för äkthet, är denna tröja full av modern bekvämlighet samtidigt som den behåller sitt klassiska utseende. En stor dubbelsticka ger en väsentlig känsla för detta mellanlagret, och en blixtlåsficka ger dig en säker plats att lagra dina tillhörigheter. Visa din mettle i vinter i den klassiskt inspirerade Berit Midlayer full zip-tröja för kvinnor.

Funktioner:

Iconic Rib Insert i ärmarna

Snabbtorkande

Mycket bra termoregulering

Håller dig torr

Specifikationer:

Huvudduk: 100% Polyesterfoder: 100% Polyesterinsats II: 98% Polyester, 2% Elastan

Teknologi:

FAIR WEAR FOUNDATION MEDLEMSKAP:

ODLO är medlem med ledarstatus för Fair Wear Foundation (FWF), som strävar efter att förbättra arbetsförhållandena inom textilindustrin över hela världen.

FWF verifierar att tillverkarna följer sin uppförandekod och gör lämpliga förbättringar. FWF: s oberoende garanteras som ett initiativ för flera intressenter, eftersom det styrs av fackföreningar, frivilligorganisationer och branschorganisationer. Genomskinlighet och ansvarsskyldighet är nyckelprinciper för organisationen.

Produktvård:

Maskintvätt [40 °]

Blek inte

Tumble Dry Normal Low Heat

Järn Låg Värme

Inte kemtvättas


Odlo Berit Midlayer Fleece har den officiella garantin från märket Odlo. När du handlar i vår friluftslivbutik online, kommer du att få levererad Odlo Berit Midlayer Fleece i ditt hem inom bara några dagar. Just nu har vi denna produkt i lager och priset är 0 $. Missa inte detta unika tillfälle!

Funktioner Odlo Berit Midlayer Fleece

Luva
Without hood
Färg
Blå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up