up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon

Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon

plus
Odlo

Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon

Produktbeskrivning Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon

Aldrig var ett produktnamn mer benägna än för Ski Cocoon jackan. När du bär det kommer du att klädda i värme och komfort - helt isolerad från de omgivande elementen, men vad som verkligen kommer att förvåna dig är detta dunjacka brist på bulk och rikedom av anpassningsbara funktioner. Dessa gör att du kan interagera fullständigt och enkelt med din omgivning - att hjälpa dig att njuta av obehindrat röra sig som du äger backarna. Trots avsaknaden av bulk, dubbla lager är proppfulla med prestanda-teknik tillsammans med premium ner. Den har Logic tyg som är vattentät, vindtät och mycket andas samtidigt som de ger utmärkt värmeskydd. Njut av din skidåkning till max genom att skräddarsy Ski Cocoon dina behov - justera fållen, manschetter, krage och huven för att anpassa pälsen efter dina önskemål. Du kan även välja färg från camo grönt, magenta lila och vitt. Utöver allt detta, det finns en löstagbar snölås, blixtlås handfickor och en inre säkerhetsficka samt en praktisk liftkort ficka på vänster ärm.

Funktioner:

LOGIC vattentät 2L, isolerad med premium ner

Mycket andas och utmärkt värmeisolering

Justerbar nederkant, ärmslut, krage och huva

Avtagbar huv

Avtagbart snölås

Blixtlås handfickor, innersäkerhetsficka och liftkort ficka på vänster ärm

Specifikationer:

Material Beskrivning: LOGIC SOFT VANLIGT 2 LAYER


Känner du till alla Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon funktioner? På trekkinn, väljer vi friluftslivvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Damklädervaror istället so kolla in hela vår Jackorkollektion. Alla märken vi säljer såsom Odlo är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i friluftsliv!

Funktioner Odlo Jacket Insulated Ski Cocoon

Egenskaper
Kompressibel
Termisk
Vattentät
Vindtät

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up