up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Odlo Byxor Logic Sly

Odlo Byxor Logic Sly

Odlo Byxor Logic Sly

Odlo Byxor Logic Sly

plus
Odlo

Odlo Byxor Logic Sly

Produktbeskrivning Odlo Byxor Logic Sly

Sly skidbyxor för kvinnor är den perfekta paringen för Sly kvinnors skidjacka. De skyddar dig helt från de element i stil när du skidar och är mycket praktiska. Dessa byxor har Primaloft Eco-material en teknik som ger ultimat isolering från förkylningen med minimal bulk. Sly skidbyxor finns i valet av vitt, guld, grått eller grönt och är helt vattentäta tack vare införandet av Logic vattentät 2l. De är också otroligt andningsbara, vilket gör att du är bekväm och fuktfri när du är aktiv i längre perioder. Förutom felfri design och avancerad teknik har dessa byxor ett antal praktiska funktioner, inklusive avtagbara hängslen, vattentäta sidoklipp för ventilation och integrerade snötrådar för att förhindra snö att fylla på stövlarna när du är i djupa saker. Det finns också en dragkedja med ficklås för allt du behöver komma åt när du glider genom snön i stil och komfort.

Funktioner:

LOGIC vattentät 2L, isolerad med PRIMALOFT ECO

Mycket andningsbar och bra värmeisolering

Vattentäta sidoklipp för ventilation och två fickor med dragkedja

Avtagbara axlar

Integrerade snötrådar och CORDURA scuff guards

Zippered lårficka

Specifikationer:

Material Beskrivning: LOGIC SOFT PLAIN 2 LAYER


Vill du veta vilka andra rabatterrelaterade produkter Odlo har? På outletinn kan du köpa alla nödvändiga Byxorvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Odlo Byxor Logic Sly finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up