up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants

plus
Salewa

Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants

Produktbeskrivning Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants

Funktioner:

resår i midjan

Kil för rörelsefrihet

Bakre ficka med dragkedja

Icke irriterande flatsömmar

Bluesign godkänd tyg

4vägsstretch

nötningsbeständig

UV Bevis: UV Proof 50+

vattenavvisande

lättvikt

hållbar

komprimerbart

andningsbar

vattentät

Specifikationer:

Vikt: 107 g

Montera: Athletic Fit

Sidsömmen Längd: 39 cm

Skikt: annan bakgrundskarta

Huvud Efterbehandling: Hållbar vattenavstötande PFC gratis

Huvudmaterial: Durastretch 4 Way Eco Dwr 123 B

Koncept: Alpine hastighet

Varumärke världen: Vandring & trekking

Teknologi:

BIONIC FINISH® ECO: Inspirerad av naturen, är BIONIC FINISH® ECO en ekologisk hydrofoba efterbehandling. Tillämpad på kläder, ger detta fluorfria recept en mycket bra avskräckning av vatten och vatten ämnen. Vanligtvis är hållbara hydrofoba ytor baserade på fluorkolhartser. Denna kemikalie är inte brytas ned i miljön och är väl känt för de skador den orsakar på växter och djur. Tack vare den typ av molekyler, är BIONIC FINISH® ECO nu vår rena och effektivt alternativ till fluorkolväte för att göra textilier hydrofoba. Våra laboratorie- och fälttester visade oss att detta avslutande lämpar sig nog som alternativ till den vanliga DWR behandling.

Durastretch: DURASTRETCH tyger är en klassiker i bergsbestigning kläder; men mycket bekväma och lätta, de är mycket motståndskraftig mot nötning och revor, och detta tack vare deras huvudkomponenten: polyamid. De verkligen görs för att vara hållbara och de flesta av dem är omöjliga att förstöra. Så långvarig, en av de stora fördelarna med Durastretch. De flesta av de DURASTRETCH tyger i samlingen rekommenderas för hål år, eftersom deras inre struktur snabbt transporterar bort svett. Den här säsongen, den Durastretch familjen utvecklas mot en ny typ av tyg: den Durastretch Power. Det är den lättaste dubbel väv version vi någonsin erbjudit hittills för alpin klättring. Tack vare polypropylen trådar vävt med den resistenta polyamid, är detta tyg ännu mer mjuk och bekväm mot huden. Denna känsla ökar också tack vare de hydrofoba egenskaperna hos polypropen som driver fukt och svett utanför plagget. Den täta vävning gör också detta tyg vindresistent utan ytterligare efterbehandling.


Ska du köpa Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants? Alla produkter från Salewa är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på trekkinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av friluftslivutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Salewa Pedroc Durastretchs Shorts Pants

Säsong
Vår/Sommar
Längd
Kort
Egenskaper
Stretch
Vindtät
Kompressibel
UV-skydd

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up