up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece

Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece

plus
Salewa

Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece

Produktbeskrivning Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece

Salewa Puez 3 PL Full zip-hoody är ett komplett zip-termiskt lager som är varmt, vattenavvisande, vindtät hoody designad för alla som är passionerade för bergsklättring och väljer komfort. Den är konstruerad för att ge optimal funktionalitet och värme i bergsmiljön.

Tillverkad med 4-vägs Polarlite , det är lättviktigt, andningsbart, varmt och snabbtorkande isoleringsmaterial som ger maximal komfort och värme. De ergonomiskt utformade ärmarna garanterar maximal kroppsrörelse utan att det uppstår obehag.

Den vanliga skräddarsydda huven och manschetterna med elastisk bindning förseglar även vind eller snö som håller dig varm och skyddad hela dagen. De 2 fickorna med dragkedjor har tillräcklig lagringskapacitet för dina dagliga viktiga föremål. Den fulllängda dragkedjan med vindtät flik håller dig skyddad och sträckinsatserna ger maximal rörlighet medan du njuter av de höga aeroba aktiviteterna i bergsmiljön.

Utan tvekan är Salewa Puez 3 PL Full zip hoody en idealisk hoody för dina bergsklättringstoppar, eftersom den passar alla varierade väderförhållanden, det är en idealisk klättringsklädsel . Puez Superstretch Hoody är ett komplett zip termiskt lager tillverkat av 4-vägs Polarlite, SalewaS Proprietary Fleece med en mjuk, varm pensel. Inbyggd för enkelhet och skydd för bergsdagsturer och mer, erbjuder dess speciella ärmdesign god rörelsefrihet och De ordinarie passformen är snyggt under ett skal. Med snygga elastiska manschetter och hem för att hålla vinden ut och flatlocksömmar för extra komfort.



Skulle du vilja köpa Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Fleece på online friluftslivbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa friluftslivprodukterna, som anpassar sig till dina behov på trekkinn. Letar du efter en present? Missa inte våra Damkläder reor.

Funktioner Salewa Puez 3 Polarlite Hooded Fleece

Luva
With hood
Färg
Röd
Rosa

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up