up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Uvex Adige MTB Helmet

plus
Uvex

Uvex Adige MTB Helmet

Produktbeskrivning Uvex Adige MTB Helmet

Den cykelhjälm Uvex adige cykelhjälm ger en stark känsla av säkerhet tack vare dess enastående funktioner. Den dubbla inmould konstruktionen är mer bestående och mer slagtålig, vilket ger den högsta säkerheten i cykling. 18 integrerade ventilationskanaler ger utmärkt vädring, medan den helt nya 3D IAS 2,0 dimensionering systemet anpassar sig till alla huvudform perfekt. Vidare kan tvär lätt avlägsnas. Den Uvex adige cykelhjälm fångar också ögat omedelbart. I jämförelse med sin bror Uvex adige cc, har Uvex adige en glänsande målning.

Skydd:

dubbel inmould teknik

Normer: EN 1078, TV GS, CE

Montera:

IAS 3D 2,0

monomatic

FAS rem

2 skalstorlekar

Bekvämlighet:

anti allergi liner

x fit dynor

bug netto

avtagbar visir

koppla in LED (tillval)

18 ventilationskanaler

Teknik:

monomatic:

Knapptryckning justering

Flerstegs och anatomiskt formad: uvex s monomatic komfort stängning öppnas och stängs genom att trycka på en knapp, med bara en hand. Den hakrem sitter alltid perfekt.

FAS:

Enkelt och praktiskt

Snabb Anpassning System bältet kan enkelt och kontinuerligt anpassas till din exakta huvudform. Hjälmen sitter säkert på huvudet i alla situationer och banden är alltid i bästa läge.

IAS 3D 2,0:

IAS system en överblick

Att ha samma huvudomfång inte nödvändigtvis garanterar att en hjälm kan ge maximal säkerhet och komfort. Avancerade fit system ger en perfekt inställning, i alla riktningar, för att matcha varje individ huvudform.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Du behöver inte vänta längre! Köp Uvex Adige MTB Helmet med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på bikeinn hitta andra Hjälmarprodukter inom Kroppsskydd som kan komplettera din beställning. Köp Uvex Adige MTB Helmet och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Hjälmar.

Funktioner Uvex Adige MTB Helmet

Färg
Vit
Rekommenderad Användning
Bergscykling
Ålder
Vuxen

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Uvex Adige MTB Helmet

Stort värde kvalitet "pris

-

lätt hjälm välgjorda, vacker design, bekväma och gör efterforskningar på internet för denna modell jag hade det bästa priset inklusive leverans av propio Bikeinn. Jag rekommenderar det !!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

  • 30 return

    30-DAGARS
    RETURRÄTT

  • Pay

    100% TRYGG &
    SÄKER SHOPPING

  • like or return

    100% GARANTERAD
    KUNDNÖJDHET

  • pice

    LÄGSTA
    PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up