Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

T-shirts Grå

()

Sorter efter

Hvilke typer t shirts findes der til løb?

Hvad du har på under din træning eller løb er værd at spørge. Løbetøj er en kombination af forskelligt tøj, herunder bukser, tights, shorts, skjorter, veste og jakker osv. Oplevelsen af at løbe bliver mere behagelig, når du vælger at bære det perfekte sæt tøj, der giver dig komfort, samtidig med at du holder dig varm og ordentligt ventileret.
Løbe t shirts er en integreret del af din træning. De er bedst kendt som lette t shirts og har det element, at de holder dig varm eller kold afhængigt af vejrudsendelsen. I varmt og solrigt vejr er nytten af løbe t shirts optimeret, da det i sidste ende vil beskytte din krop mod direkte solstråler og få din hud til at føles kølig.

Stof brugt i deres fremstilling

Løbe t shirts fås i en række stoffer, som omfatter følgende;

Løbe t shirts i bomuld er bløde, behagelige og åndbare og føles blide mod din hud.
Calico er et blødt stof og også kendt som en undertype af bomuld.
Mikrofiber består af små trådfibre. Dette er dyrt sammenlignet med andre. Ofte bruges det i mærkevarer.
Spandex har et højt strækbarhedsforhold, hvilket gør den behagelig at have på.
Syntet er åndbart og lavet på en måde, der hurtigt absorberer sved.
Polyester er et letvægtsstof, langtidsholdbart, rynkefrit og åndbart.
Nylon ligner silke og tørrer meget hurtigt. Det hjælper med hurtig absorption af sved. Den er også behagelig og strækbar.

Nogle af de mest berømte mærker, der tilbyder de bedste løbe t shirts, er tilgængelige nedenfor til din reference: Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

top