Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλουζάκια Κοντομάνικο

()

Ταξινόμηση κατά

Τι είδους μπλουζάκια υπάρχουν για τρέξιμο;

Τι φοράτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του τρεξίματος σας αξίζει να το ρωτήσετε. Τα ρούχα για τρέξιμο είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών ενδυμάτων όπως παντελόνια, καλσόν, σορτς, πουκάμισα, γιλέκα και σακάκια κ.λπ. Η εμπειρία του τρεξίματος γίνεται πιο απολαυστική όταν επιλέγετε να φορέσετε το τέλειο σετ ρούχων που σας προσφέρει άνεση ενώ σας κρατά ζεστούς και σωστά αεριζόμενους.
Τα μπλουζάκια για τρέξιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησής σας. Είναι περισσότερο γνωστά ως ελαφριά μπλουζάκια και έχουν το στοιχείο να σας κρατούν ζεστούς ή κρύους ανάλογα με την εκπομπή του καιρού. Σε ζεστό και ηλιόλουστο καιρό, η χρησιμότητα των μπλουζών για τρέξιμο είναι βελτιστοποιημένη καθώς τελικά θα προστατεύσει το σώμα σας από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου και θα κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται δροσερό.

Ύφασμα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή τους

Τα μπλουζάκια για τρέξιμο διατίθενται σε μια σειρά υφασμάτων που περιλαμβάνει τα εξής:

• Τα βαμβακερά μπλουζάκια για τρέξιμο είναι απαλά, άνετα και αναπνέουν και αισθάνονται απαλά στο δέρμα σας.
• Το Calico είναι ένα απαλό ύφασμα και γνωστό και ως υποτύπος βαμβακιού.
• Το MicroFiber αποτελείται από μικροσκοπικές ίνες νήματος. Αυτό είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλα. Συχνά χρησιμοποιείται σε επώνυμα προϊόντα.
• Το Spandex έχει υψηλή αναλογία ελαστικότητας που το καθιστά άνετο στη χρήση.
Τα συνθετικά αναπνέουν και κατασκευάζονται με τρόπο που απορροφά γρήγορα τον ιδρώτα.
• Ο πολυεστέρας είναι ένα ελαφρύ ύφασμα, με μεγάλη διάρκεια, χωρίς ζάρες και αναπνέει.
• Το νάιλον είναι παρόμοιο με το μετάξι και στεγνώνει πολύ γρήγορα. Βοηθά στη γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα. Είναι επίσης άνετο και ελαστικό.

Μερικές από τις πιο διάσημες μάρκες που προσφέρουν τα καλύτερα μπλουζάκια για τρέξιμο είναι διαθέσιμες παρακάτω για αναφορά: Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

top