Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παπούτσια trail running Μπλε

()

Ταξινόμηση κατά

Συμβουλές για να επιλέξετε παπούτσια για τρέξιμο

Ακολουθούν οι βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα παπούτσι που ταιριάζει και αισθάνεται καλά για τρέξιμο:

Πού θέλετε να τρέξετε;

Πρώτα απ ´όλα, αποφασίστε πού σκοπεύετε να τρέξετε. Χτυπάτε ως επί το πλείστον τα μονοπάτια και τα μονοπάτια με χαλίκια ή σας αρέσει να τρέχετε εκτός δρόμου; Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε από αυτά είναι παπούτσια δρόμου, δρόμου ή τρεξίματος.

• Τα παπούτσια για δρόμους είναι ιδανικά για πεζοδρόμιο και ακόμη και επιφάνειες όπως δρόμοι, δρόμοι και πακεταρισμένες επιφάνειες.
Τα παπούτσια για τρέξιμο είναι ιδανικά για διαδρομές εκτός δρόμου με λάσπη, ρίζες, βράχια ή άλλα εμπόδια.
• Τα παπούτσια cross training είναι ιδανικά για cross training, προπονήσεις γυμναστικής ή οποιαδήποτε δραστηριότητα ισορροπίας.

Πόσο απορρόφηση χρειάζεστε;

Η ποιότητα ενός καλού παπουτσιού τρεξίματος καθορίζεται από δύο όψεις απορρόφησης. Πρώτον, το πάχος του υλικού του παπουτσιού, και δεύτερον η σταθερότητα του αφρού.
Από τη μέγιστη απορρόφηση της ενδιάμεσης σόλας έως αυτές χωρίς μαξιλαράκια, έχετε πολλές επιλογές. Η καλύτερη ιδέα είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά παπούτσια και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

• Μέγιστο μαξιλάρι
• Μέτριο μαξιλάρι
• Ελάχιστο μαξιλάρι
• Ξυπόλυτα παπούτσια

Οι περισσότεροι δρομείς νιώθουν άνετα με ένα ουδέτερο παπούτσι. Αλλά πρέπει να αποφασίσετε αν πρέπει να επιλέξετε ένα παπούτσι που μπορεί να παρέχει συγκεκριμένο τύπο υποστήριξης για το βάδισμά σας ή όχι. Adidas , Salomon , Nike , Asics , και Altra είναι διάσημες μάρκες που κατασκευάζουν παπούτσια τρεξίματος υψηλής ποιότητας.

top