Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

T-skjorter Reflekterende detaljer

()

Sorter etter

Hvilke typer t skjorter finnes for løping?

Hva du har på deg under treningen eller løpingen er verdt å spørre. Løpeklær er en kombinasjon av forskjellige klær, inkludert bukser, tights, shorts, skjorter, vester og jakker osv. Opplevelsen av å løpe blir mer herlig når du velger å bruke det perfekte settet med klær som gir deg komfort samtidig som du holder deg varm og riktig ventilert.
Løpe t skjorter er en integrert del av treningen din. De er mest kjent som lette t skjorter og har elementet av å holde deg varm eller kald avhengig av været som sendes. I varmt og solrikt vær er nytten av løpe t skjorter optimalisert, da det til slutt vil beskytte kroppen din mot direkte solstråler og få huden til å føles kjølig.

Stoff brukt i deres fremstilling

Løpe t skjorter er tilgjengelige i en rekke stoffer som inkluderer følgende;

Løpe t skjorter i bomull er myke, komfortable og pustende og føles skånsomme mot huden.
Calico er et mykt stoff og også kjent som en undertype av bomull.
Mikrofiber består av bittesmå trådfiber. Dette er dyrt sammenlignet med andre. Ofte brukes det i merkevarer.
Spandex har et høyt strekkbarhetsforhold som gjør den behagelig å ha på.
Syntet er pustende og laget på en måte som raskt absorberer svette.
Polyester er et lett stoff, langvarig, rynkefritt og pustende.
Nylon ligner på silke og tørker veldig raskt. Det hjelper med rask absorpsjon av svette. Den er også behagelig og stretchy.

Noen av de mest kjente merkene som tilbyr de beste løpe t skjortene er tilgjengelige nedenfor for din referanse: Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

top