Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pikeepaidat Lyhythihainen

()

Lajittele

Mikä materiaali on paras tennispoolopaidalle?

Katso alta tennispoolomateriaalivaihtoehdot:

Imperial neulos on klassinen neulemateriaali, joka näyttää samanlaiselta kuin "vohveli" tai "hunajakenno". Imperial neulotut tennispoolot ovat yhtä houkuttelevia kuin toimiviakin. Raskaasta painosta huolimatta ne hikoilevat vähemmän pienten reikien ansiosta, jotka pitävät nämä poolopaidat hengittäviä.

Jersey on yksi parhaista materiaalivaihtoehdoista tennispoolopaidoissa. T paita on kevyt, rypistyy vähemmän ja venyy enemmän, tuntuu miellyttävältä iholla, sileä ja pehmeä kosketukseen, joten se on ihanteellinen valinta tenniksen pelaamiseen. Miesten pitkähihaista pikeepaitaa pidetään erinomaisena vaihtoehtona urheiluun, jossa on paljon liikuntaa, mutta se sopii myös talviurheiluun lämpimänä.

Puuvillasta valmistetut tennispoolopaidat ovat yleensä kallein saatavilla oleva vaihtoehto. Ne ovat kosteutta siirtäviä, hengittäviä, mukavia, kestäviä ja niillä on klassinen ulkonäkö. Miesten lyhythihaisia poolopaitoja on saatavana myös Babolat , Nox , Lacoste ja Asicsilta useissa eri materiaaleissa ja sekoituksissa, aina silkistä ja villasta polyesteriin ja viskoosiin.

Performance tennispoolopaidat ovat eri kategoriassa kuin perinteiset 100% polyesteripoolopaidat. Performance tennispoolopaidat on valmistettu urheilulliset tarpeet ajatellen. Ne tarjoavat erinomaiset hikeä siirtävät ominaisuudet, ja niitä sekoitetaan usein polyesterin ja muiden kevyiden kankaiden, kuten spandexin, kanssa. Urheilutennispoolopaidat ovat kevyitä, likaa hylkiviä ja mukavia.

top