Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Polo skjorter Tennis

()

Sorter etter

Hvilket materiale er best for en tennispoloskjorte?

Ta en titt nedenfor på alternativene for tennispolomateriale:

Imperial strikk er det klassiske polo strikkematerialet som ligner på en "vaffel" eller "honeycomb" tekstur. Imperial strikkede tennispoloer er like attraktive som de er funksjonelle. Til tross for den tunge vekten har de en tendens til å svette mindre, takket være de små hullene som holder disse poloskjortene pustende.

Jersey er et av de beste materialalternativene for tennispoloskjorter. Trøyen er lett, rynker mindre og strekker seg mer, føles behagelig på huden, glatt og myk å ta på, noe som gjør den til det ideelle valget for å spille tennis. Mens den lange ermede poloskjorten for menn anses som et utmerket alternativ for sport med mye fysisk aktivitet, er den også egnet for vintersportsaktiviteter siden den er varmere.

Tennispoloskjorter laget av bomull er vanligvis det dyreste alternativet som er tilgjengelig. De er fukttransporterende, pustende, komfortable, slitesterke og har et klassisk utseende. Kortermede poloskjorter for menn er også tilgjengelig fra Babolat , Nox , Lacoste og Asics i en rekke forskjellige materialer og blandinger, alt fra silke og ull til polyester og rayon.

Performance tennis poloskjorter er i en annen kategori enn tradisjonelle 100 % polyester poloskjorter. Performance tennis poloskjorter er laget med tanke på atletiske behov. De tilbyr utmerkede svettetransporterende egenskaper og er ofte blandet med polyester og andre lette stoffer som spandex. Sport tennis poloskjorter er lette, flekkbestandige og komfortable.

top