Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bukser Komprimerbar

()

Sorter efter

Hvad er de bedste ski og snowboardbukser?

Snebukser til børn

Kids snebukserne har en 3 lags struktur for ekstra beskyttelse mod det kolde vejr, den bedste formationskvalitet, letvægts fleecestøtte for bekvemmelighed og et skær af varme. Kids snebukserne har et bestemt kvalitetssæt med en overflod af opbevaring. Derudover kan du have en perfekt pasform, der ikke er for slank eller stram.

Junior snebukser

For fantastiske, varme bukser med en fremragende pasform, tag et kig på Junior snebukser. Det vandtætte dobbeltlags cover er perfekt til dem, der elsker at stå på ski og snowboard. Junior snebukserne hjælper med at bevare varmen og er behagelige ved numsen og knæene til kolde situationer. Vi kan også godt lide den lette sans og lette format af disse bukser, som kommer i en mangfoldighed af nuancer og burde passe til næsten enhver jakkevariant.

Rossignol snebukser

Rossignol snebukserne har et tæt dobbeltlagsformat, der er fantastisk, holdbart og effektivt stopper sne og kølig brise. Udluftningsdesignet er overraskende velegnet til snebukser. Rossignol snebukserne har justeringsanordninger i taljens plan, og er et enkelt, men nyttigt middel til at justere størrelsen. En anden egenskab er, at bukserne præsenteres i et meget bredt spektrum af størrelser og tre ekstra indersømsmål.

CMP snebukser

CMP snebukserne er en af de bedst egnede bukser med 3 lags materiale, der breder sig som et glat betræk, er luftabsorberende for overlegen åndbarhed og er fuldstændig vandtæt med tapede kanter. Vi har fundet ud af, at CMP snebukserne fungerer meget godt til dig, uanset om du står på ski eller snowboard. Du kan købe de bedste snebukser fra Rossignol , Head , Volcom , Burton , Columbia .

top