Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Handsker Vanter

()

Sorter efter

Hvad er de bedste snehandsker?

Snehandsker til børn

Snehandskerne til børn er skabt til at holde deres hænder hyggelige. De er normalt fremstillet i et tre lags format: Et udvendigt betræk af nylon, læder, uld eller et tilsvarende justerbart, slidstærkt stof. En belægning af isolering, der fanger luft og giver varme. Kid´s snehandsker kommer i en bred vifte og farver.

Vandtætte snehandsker

De vandtætte snehandsker er dækket eller har særlige indvendige belægninger og lag, der modstår vand for at holde dine hænder i god temperatur i situationer med fugtig sne og regn. De vandtætte snehandsker er også formuleret med varme, isolerende stoffer for at beskytte mod det kolde vejr.

VAUDE snehandsker

VAUDE snehandskerne er en fantastisk skabt handske, der leverer en solid mængde varme og temperaturbeskyttelse. Du får et elegant læderbetræk stribet med varmefangende trådfrotté, låst ved håndleddet med et stykke syntetisk stof på ydersiden og blød fleece indeni. De førsteklasses stoffer og layoutet af VAUDE snehandsker tæller alle op til en meget behagelig position for dine hænder, foruden fremragende all around stabilitet og egnethed, der simpelthen bliver mere anvendelig med tiden.

CMP skihandsker

CMP skihandskerne er skabt til at holde dine hænder varme i nogle af de afkølede områder på jorden og gøre et meget fair stykke arbejde med det. Du får tæt isolering rundt om sammen med en praktisk aftagelig inderside, der gør dem mere holdbare i kolde situationer. Og split finger formatet af CMP Ski Handsker giver din pegefinger mulighed for at bevæge sig frit. Du kan købe handsker fra Rossignol , Burton , Columbia , Roxy , CMP .

top