Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

T-shirts Hvid

()

Sorter efter

Hvilken type t shirts findes der til kvinder?

Der findes et stort udvalg af t shirts til kvinder designet til skiløb og snowboarding. Oftest bærer skiløberne langærmede skjorter og kortærmede t shirts, når de står på ski ved en moderat temperatur. I sommer og forårssæsonen, hvor du ikke behøver at dække din krop mod kold vind og sne, er t shirts det bedste tøj at have på. T shirts kan bruges som basislag eller mellemlag.
Salomon langærmet t shirt er lavet af materialer af høj kvalitet, der er hurtigtørrende og åndbare. I aktive sportsgrene som skiløb og snowboarding producerer vores krop overdreven varme. Derfor er t shirten det bedste valg. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Head er nogle af de førende producenter, der designer og tilbyder skitøj til mænd og kvinder.
Smartwool merino langærmet t shirt er en pålidelig mulighed for komfort og ydeevne på aktive dage i bjergene. Lavet med det mest alsidige merinostof, Smartwool langærmet T shirt giver overdelen blød og net til hud komfort med en utrolig lugtmodstand og åndbarhed.
Kortærmet T shirt fra Atomic er en yderst funktionel og strækbar trøje, der er ideel til skiløb. Nogle af trøjerne kommer med lynlås foran, der får dem til at se smarte ud, men alligevel behagelige at have på. Det dobbelte lag stof er en anden egenskab, der fungerer som en isolator. Derudover, med det superbløde, strækbare og lette materiale, gør Icebreaker ski kortærmet t shirt alle dine skøre bevægelser mulige.

top