Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Veste With hood

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en vest til skiløb?

En vest er et ideelt lag til at beskytte dig selv mod temperaturer og uforudsigeligt vejr på pisterne. Især på forårsdage, hvor du er på vej mod bjergene, kan vestene være et fantastisk stykke tøj til at give dig den nødvendige varme og komfort. Du kan også have vestene på under jakkerne. Columbia Vest holder dig varm om natten i forårsmånederne, eller når den første sne falder.

Som alt andet tøj, du vælger til skiløb, er det nødvendigt at kigge efter de grundlæggende funktioner såsom isolering, vandtæthed, åndbarhed og varme, når du køber en Black Diamond let hybridvest. Det yderste lag såsom skijakker eller hættetrøjer spiller en nøglerolle i at holde dig varm og godt tilpas fra vejr og vind. De seneste år er skimarkedet dog vokset meget. I dag kan vi finde det mest funktionelle og teknisk avancerede skitøj. Der er også observeret enorme forbedringer i fremstillingen af skiveste takket være materialer af høj kvalitet, konstruktionsteknikker og funktioner såsom mesh åbninger, lommer og lynlåse, er Regatta Vest blevet det ideelle valg for udendørsentusiaster. Dynafit speedvesten i mellemvægt tilføjer et lag isolering uden at tilføje vægt til dit overordnede outfit. Veste til skiløb er tilgængelige til både mænd og kvinder i førende mærkevarebutikker som Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Volcom .

top