Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Jammers

()

Sorter efter

Hvordan vælger man drenges jammere?

Kids jammers er blevet mere og mere berømte i de seneste år. Børnejammere leverer al den dækning, som en svømmethorts eller badebukser af typen badetøj, men er meget bedre strømlinede, hvilket gør dem ideelle til svømmetræning. Der kan fås et udvalg af jammere. De når normalt ned til knæet, og nogle gange kan de have en høj talje for yderligere dækning. Der er valgmuligheder i hver farve og en mængde funky farverige designs og prints, som dine børn nyder at have på til deres svømmesessioner. Jammerbukser til drenge er svømmeshorts i knæhøjde med en tætsiddende stil og giver meget bedre dækning end aquashorts. Når du udfører det, er det ikke nødvendigt at have et klor usårligt stof, men at have et materiale, der er tætsiddende og klemmer musklerne lidt. Du kan købe disse drenge jammere fra disse mærker: Speedo , Arena , Adidas , TYR og Zoggs . Når du vælger jammerbukser til børn, er her nogle faktorer, du skal overveje:

Størrelse og pasform: Sørg for at vælge den rigtige størrelse til dit barn. Se efter jammerbukser med en tætsiddende, men behagelig pasform, der giver mulighed for bevægelsesfrihed. Undgå bukser, der er for stramme, da de kan begrænse cirkulationen eller give ubehag, og undgå dem, der er for løse, da de kan skabe træk i vandet.
Materiale : Vælg jammerbukser lavet af højkvalitets, holdbare og klorbestandige materialer såsom polyester eller en blanding af polyester og spandex. Disse materialer er kendt for deres evne til at modstå de barske kemikalier i pools og giver fremragende formfastholdelse.
Elastisk linning : Se efter jammerbukser med en elastisk linning, der sikrer en sikker pasform og forhindrer dem i at glide ned under svømning.
Længde : Overvej længden af jammerbukserne . De skal strække sig fra taljen til lige over knæet. Denne længde giver god dækning og fleksibilitet uden at begrænse benbevægelserne.
Flatlock sømme : Vælg jammerbukser med flatlock sømme. Disse sømme ligger fladt mod huden, hvilket minimerer irritation og gnidninger, hvilket er særligt vigtigt under lange svømmesessioner.
Design og stil: Involver dit barn i at vælge et design eller en stil, de kan lide. Jammer bukser kommer i forskellige farver, mønstre og prints. At lade dit barn vælge et design, de kan lide, kan gøre dem mere begejstrede for at bære badetøjet.
Budget: Sæt et budget og se efter jammerbukser inden for din prisklasse. Selvom det er vigtigt at prioritere kvalitet, er der muligheder tilgængelige i forskellige prisklasser, så du kan finde et passende par uden at bruge for meget.
Husk at tjekke størrelsestabellerne fra producenten og tage nøjagtige mål af dit barns talje og hofter for at vælge den rigtige størrelse. Inddrag desuden dit barn i beslutningsprocessen for at sikre, at de føler sig godt tilpas og selvsikker i deres jammerbukser.

top