Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Housut Sininen

()

Lajittele

Mitkä ovat parhaat hiihto ja lumilautahousut?

Lasten lumihousut

Lasten lumihousuissa on 3 kerroksinen rakenne, joka tarjoaa lisäsuojaa kylmältä säältä, paras muotoilulaatu, kevyt fleecetuki käyttömukavuuden vuoksi ja lämpöä. Lasten lumihousuissa on selkeä laatusetti, jossa on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi sinulla voi olla täydellinen istuvuus, joka ei ole liian tyylikäs tai tiukka.

Nuorten lumihousut

Jos haluat upeita, lämpimiä housuja, joissa on erinomainen istuvuus, katso Junior lumihousut. Kaksikerroksinen vedenpitävä kansi on täydellinen niille, jotka rakastavat hiihtoa ja lumilautailua. Junior lumihousut auttavat ylläpitämään lämpöä ja ovat mukavat takaosassa ja polvissa kylmissä tilanteissa. Pidämme myös näiden housujen keveydestä ja helposta mallista, joita on useita eri sävyjä ja ne sopivat yksinkertaisesti mihin tahansa takkivalikoimaan.

Rossignol lumihousut

Rossignol lumihousuissa on tiheä kaksikerroksinen muoto, joka on mahtava, kestävä ja pysäyttää lumen ja kylmän tuulen tehokkaasti. Tuuletusmuotoilu sopii yllättävän hyvin lumihousuihin. Rossignol lumihousuissa on säätimet vyötärön tasoissa, mikä on yksinkertainen mutta hyödyllinen tapa säätää kokoa. Toinen ominaisuus on, että housuja on saatavana erittäin laajalla kokovalikoimalla ja kolmella lisäsauman mitalla.

CMP lumihousut

CMP lumihousut ovat yhdet sopivimmista housuista, joissa on 3 kerroksinen materiaali, joka levittyy tasaisena peitteenä, on ilmaa imevä ylivoimaisen hengittävyyden vuoksi ja täysin vesitiivis teipatuilla helmillä. Olemme havainneet, että CMP lumihousut palvelevat sinua erittäin hyvin, olitpa sitten hiihto tai lumilautailu. Voit ostaa parhaat lumihousut Rossignol , Head , Volcom , Burton , Columbia .

top