Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

T-paidat Harmaa

()

Lajittele

Millainen t paita on paras alusvaatteet hiihtoon?

Ensimmäisten ihon vieressä puettavien kerrosten lisäksi tarvitset hiihtoon paidan tai t paidan. T paita tulee valita viisaasti hiihtovaatteiden alle käytettäväksi, jotta se ei häiritse liikkumistasi ja suorituskykyäsi. Hyvä Salewan pitkähihainen t paita voi tehdä eron pitkien tuntien hiihtämisen ja kylmän sään aikaisen lopettamisen välillä. T paitoja käytetään yleensä pohjakerroksen yläpuolella ja ylemmän kerroksen alla.
Kun valitset hiihtopaitoja, varmista, että puuvilla , villa tai flanellimateriaali eivät ole sopivia, koska ne eivät kuivu nopeasti. Dynafit puuvillainen lyhythihainen t paita ei välttämättä viihdy hiihtopäivänä. Sen sijaan hengittävä ja nopeasti kuivuva Icebreaker lyhythihainen t paita , joka siirtää hikeä pois, on erinomainen valinta.
Joillekin ihmisille kesähiihto on houkuttelevampaa ja nautinnollisempaa. Parhaat kuukaudet hiihtoon kestävät joulukuusta huhtikuuhun. Kesällä kaksinkertaisen nautinnon saa kuitenkin kokemalla kaksi vuodenaikaa kerralla, eli vaellusta ja maastopyöräilyä jäätiköiltä. Monet yritykset valmistavat T paitoja erityisesti talviurheiluun, kuten lumilautailuun ja hiihtoon, kuten Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit ja Head .

Parhaan alusvaatteen t paidan ominaisuudet hiihtoon

• Valitse Salomonin lyhythihaisesta t paidosta villaa, silkkiä tai synteettistä materiaalia alusvaatteeksi, kun suuntaat vuorelle hiihtämään.
• Hiihtoon kannattaa valita kevyet T paidat, sillä aiot käyttää niitä alla.
• Kevyet fleecepoolopaidat voivat olla myös hyvä valinta hiihtoon.


top