Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Käsineet L-koon talvikäsineet

()

Lajittele

Millaiset hanskat hiihtoon on olemassa?

Salomon Rukkaset

Salomon kintat kiinnittyvät enemmän käsien takapuolelle, mikä suojaa eniten lämmöltä ja tuulelta, kun taas käden keskiosa korostaa normaalisti maksimaalista lämpöä. Salomon kintat sopivat ihanteellisesti hiihtoon, varsinkin kohtalaisissa olosuhteissa. Parhaat hiihtohanskat voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom .

Salomon Goretex hanskat

Salomon Goretex Gloves hanskat ovat kevyitä, ja ne luovat trendikkään vaikutelman täydelliseen lookiisi. Nämä hanskat ovat sileät, havaitsimme Salomon Goretex Gloves antavan riittävästi suojaa ja lämpöä kylmimmillä rinteillä hiihtoretken aikana.

Superdry Rescue Gloves

Superdry Rescue Gloves käsineet ovat parhaat hiihtokäsineet, joten voit nauttia hiihtämisestä tai mistä tahansa muusta ulkoilusta myös lumisella säällä niiden lisälämmön ansiosta. Superdry Rescue Gloves hanskat on valmistettu pehmeästä ja kestävästä kankaasta, joka estää käsiäsi kylmältä tuulelta kylmillä alueilla.

Haglöfs Rukkaset

Haglöfsin lapaset ovat yksi parhaista hiihdossa käytettävistä lapasista. Nämä lapaset on valmistettu kosteutta siirtävästä materiaalista, joka pitää kätesi kuivina ja lämpiminä. Haglöfsin lapaset on valmistettu antimikrobisilla ominaisuuksilla.

CMP hiihtohanskat

CMP Ski Glovesista tulee perusvaruste, kun suunnittelet hiihtoretkiä talvella. Nämä käsineet on valmistettu hikeä siirtävästä ja lämpimästä materiaalista, joka suojaa käsiäsi pakkasella. CMP Ski Gloves on suunniteltu täyttämään kaikkien innokkaiden hiihtäjien tarpeet.

top