Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Leggingsit Musta

()

Lajittele

Mitkä ovat parhaat sukkahousut naisille?

Salomon Goretex Softshell sukkahousut

Salomon Goretex Softshell Tights housut ovat verrattavissa tavallisiin sukkahousuihin, mutta ne ovat joustavampia, ja näitä sukkahousuja kannattaa käyttää talvella vaatteiden alla lisälämpöä varten. Näitä sukkahousuja käytetään talvella housujen alla lämmittävien ominaisuuksiensa vuoksi. Salomon Goretex Softshell Tights housut suojaavat yleensä jalkojasi kylmältä tuulelta. Voit ostaa naisten sukkahousuja Salomon , Superdrystä , POC , CMP , Protest .

Superdry Base Sukkahousut

Superdry Base Tights housut tekevät työstäsi loputtoman mukavasti kylmällä säällä. Superdry pohjasukkahousut on valmistettu lämpimästä kankaasta, joka helpottaa vaikutusta talvella ja tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta tehtävien aikana. Nämä sukkahousut on valmistettu 90 % puhtaasta villakuiduista.

Icebreakerin sukkahousut

Icebreakerin sukkahousuissa on käytetty herkkää kangasta, joka antaa lämpöä. Joustava vyötärö antaa riittävästi lämpöä. Siinä on joustava sisä/ulompi vyötärönauha, joka edistää istuvuuden symmetriaa. Leveä takatasku, jossa on lukko, mahdollistaa puhelimen säilyttämisen. Vetoketjulliset taskut kummallakin sivulla säilyttävät pienet välttämättömät tavarat. Monet naiset haluavat ostaa Sukkahousut Icebreakeristä.

Loeffler Windstopper Sukkahousut

Loeffler Windstopper Tights housut auttavat ja pitävät kudokset rentoina ja lämpiminä talvitehtävissäsi. Loeffler Windstopper Tights housut parantavat myös verenkiertoa ja toimittavat riittävän annoksen happea kudoksiin. Nämä sukkahousut on valmistettu kestävästä kankaasta, joka estää sinua kylmiltä tuulelta. Nämä sukkahousut vähentävät lihasten väsymystä pitkän työskentelyn jälkeen kylmällä säällä.

top