Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γάντια Μαύρο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε γάντια σκι;

Τα γάντια είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ για το σκι. Το σωστό ζευγάρι γάντια σκι μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμπειρία σας στις πίστες. Η επιλογή των καλύτερων γαντιών για σκι φαίνεται εύκολη και απλή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να αγνοηθούν. Όσον αφορά την επιλογή ανδρικών γαντιών σκι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν σε μια καλή επιλογή. Οπως; Οπως; η ζεστασιά, το υλικό, η μεμβράνη, η μόνωση, η φόδρα, η παλάμη, η μανσέτα.
Τα μαύρα γάντια διαμαντιού είναι ειδικά σχεδιασμένα για σκι και σνόουμπορντ και υποτίθεται ότι παρέχουν ζεστασιά, ξηρότητα και άνεση που είναι απαραίτητα για μια μέρα έξω στα βουνά. Τα γάντια ποικίλλουν σε ζεστασιά που προσφέρουν. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ζευγάρι που ταιριάζει στις ανάγκες σας για σκι ανάλογα με την τοποθεσία. Εάν κάνετε σκι σε πιο ζεστές συνθήκες, ένα ελαφρύ, αδιάβροχο με λίγη μόνωση μπορεί να είναι τέλειο. Εάν κάνετε σκι σε ακραίες χειμερινές συνθήκες, θα χρειαστείτε θερμότερα και παχύτερα γάντια Salomon Goretex.

Η ζεστασιά των γαντιών του σκι καθορίζεται από τον τύπο και την ποσότητα της μόνωσης, το υλικό του κελύφους και το πόση διαπνοή και αδιαβροχοποίηση προσφέρει. Τα περισσότερα γάντια σκι είναι κατασκευασμένα είτε από συνθετικό είτε από δέρμα. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom κατασκευάζουν και προσφέρουν τα καλύτερα γάντια σκι.
Τέλος, το μέγεθος και η εφαρμογή των γαντιών του σκι είναι το πιο ουσιαστικό σημείο. Τα γάντια πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα για την καλύτερη απόδοση. Βεβαιωθείτε ότι τα γάντια δεν είναι πολύ σφιχτά ώστε να μην κινείται το δάχτυλό σας.

top