Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παντελόνια Αδιάβροχο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε παντελόνι για σκι για άνδρες;

Όταν επιλέγετε παντελόνια για σκι, είναι σημαντικό να βρείτε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και λειτουργικότητας. Βρείτε τα παντελόνια του σκι που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας όσον αφορά τη στεγανοποίηση, την αναπνοή, την ευελιξία και την άνεση.

Παντελόνι με σκληρό κέλυφος

Τα παντελόνια του σκι υποτίθεται ότι είναι μονωμένα και ζεστά για να προστατεύουν τα πόδια σας από τον σκληρό κρύο αέρα. Ανεξάρτητα από τον καιρό, τα παντελόνια σκι με σκληρό κέλυφος σας κρατούν ζεστούς και στεγνούς καθ´ όλη τη διάρκεια της σεζόν στις πίστες. Εάν κάνετε σκι σε μονοπάτια χιονιού σε σκόνη ή σε βρεγμένες συνθήκες, τα υφασμάτινα παντελόνια σκι 3 στρώσεων θα είναι τα πιο κατάλληλα. Ωστόσο, εάν κάνετε σκι σε κανονικές συνθήκες, το ελαφρύ υφασμάτινο ανδρικό παντελόνι σκι Columbia 2 στρώσεων μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα.

Παντελόνι Softshell

Τα παντελόνια Softshell που χρησιμοποιούνται συνήθως στην ορειβασία μπορούν να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και άνεση. Το Volcom Snow Chino Pants έχει διπλά οφέλη, όπως θερμομόνωση και αντιανεμικό αποτέλεσμα.

Παντελόνι με μόνωση

Για εξαιρετικά κρύες μέρες, το παντελόνι σκι με επένδυση από συνθετική μόνωση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το παντελόνι είναι επενδεδυμένο με μονωμένο εσωτερικό ύφασμα σε περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες στο χιόνι όπως τα γόνατα και οι πισινόι.

Χαρακτηριστικά

Αφού αποφασίσετε τον τύπο του ανδρικού παντελονιού σκι Salomon , λάβετε υπόψη τα άλλα χαρακτηριστικά, όπως αερισμό, τσέπες, γκέτες, μανσέτες, κοψίματα και μέγεθος, ζώνες και τιράντες. Μπορείτε να αγοράσετε ανδρικά παντελόνια σκι από επωνυμίες όπως Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit και Volcom .

top