Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πουκάμισα Μακρύ

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί να επιλέξετε ένα πουκάμισο για να φορέσετε κάτω από τα ρούχα του σκι;

Όταν είστε έτοιμοι να απολαύσετε τους χιονισμένους λόφους, το τι φοράτε κάτω από τα ρούχα του σκι είναι ένα σημαντικό ερώτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Κατά τη διάρκεια του σκι, εκτίθεστε σε υπερβολικό κρύο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σημαίνει ότι φοράτε τη βαριά στολή που έχετε στην ντουλάπα. Οι σκιέρ πρέπει να φορούν ειδικά ρούχα που μπορούν να τους κρατήσουν ζεστούς ενώ απολαμβάνουν τα χειμερινά σπορ, ειδικά στο αλπικό ή σκανδιναβικό σκι.
Η τοποθέτηση σε στρώσεις είναι το κλειδί για άνεση όταν σκοπεύετε να κάνετε σκι ή σνόουμπορντ. Οι σκιέρ πρέπει πάντα να φορούν διαφορετικά στρώματα ρούχων έτσι ώστε να παραμένουν ζεστά και στεγνά όλη την ημέρα. Η τοποθέτηση σε στρώσεις είναι επίσης σημαντική επειδή σας επιτρέπει να αφαιρείτε ή να προσθέτετε τα ρούχα όταν αισθάνεστε ζεστασιά ή παγωμένη.
Συνιστάται να φοράτε πάντα ένα μακρυμάνικο πουκάμισο Burton κάτω από τα κανονικά ρούχα του σκι. Ολόκληρη η ένδυση του σκι αποτελείται από τρία συστήματα στρώσεων: το βασικό στρώμα, το μεσαίο στρώμα και το εξωτερικό στρώμα. Το βασικό στρώμα όπως υποδηλώνει το όνομα κρατά το σώμα σας ζεστό και στεγνό. Το μεσαίο στρώμα μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε όπως φούτερ, μακρυμάνικο πουκάμισο μάρκας Icebreaker ή μπλουζάκι. Το μεσαίο στρώμα των ρούχων είναι ζωτικής σημασίας για διάφορους λόγους. Το μακρυμάνικο πουκάμισο κεφαλιού σας προσφέρει επιπλέον ζεστασιά και άνεση χωρίς να προσθέτει βάρος στον εξοπλισμό σας. Atomic , Head , Burton , CMP και Oakley είναι οι κορυφαίες μάρκες που προσφέρουν πουκάμισα υψηλής ποιότητας που μπορείτε να φορέσετε κάτω από τα ρούχα του σκι.

top