Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Odlo

Βιώσιμη

Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

Το μπουφάν Zeroweight Pro για άντρες είναι ένα ζεστό αλλά ελαφρύ εξωτερικό στρώμα που προσφέρει εξαιρετική προστασία και ανθεκτικότητα ακόμη και στις μεγαλύτερες χειμερινές διαδρομές. Προσφέροντας άμυνα υψηλής απόδοσης έναντι των χειμερινών στοιχείων, αυτό το πολυλειτουργικό τζάκετ είναι κατασκευασμένο με ύφασμα τριών στρωμάτων που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και παρέχει αποτελεσματική προστασία σε μια ποικιλία δύσκολων εδαφών. Αναπτύχθηκε με τη μοναδική τεχνολογία χαρτογράφησης οργανικού σώματος της ODLO, το ύφασμα έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά ζεστό όταν το χρειάζεστε και να σας δροσίζει όταν πιέζετε τον εαυτό σας πιο σκληρά. Σας επιτρέπει να κινείτε ελεύθερα και να συνεχίζετε να αναζητάτε νέες προκλήσεις, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Βελτιστοποιήστε την απόδοσή σας αυτό το χειμώνα με το ανδρικό μπουφάν Zeroweight Pro από την ODLO.


Χαρακτηριστικά και οφέλη:

Αντιανεμικό
Αδιάβροχο
Πυγμάχος ελαφρού βάρους
Ενσωματωμένο παράθυρο παρακολούθησης
Ρυθμιζόμενο στρίφωμα
Ανακλαστικές λεπτομέρειες
Τσέπη στο στήθος με φερμουάρ


Προδιαγραφές:

Υλικό:
Κύριο ύφασμα: 100% πολυεστέρας Κύριο ύφασμα 2: 80% πολυαμίδιο, 20% ελαστική επένδυση: 100% πολυεστέρας


Τεχνολογία:

Μέλος του Fair Wear Foundation:
Ο Odlo είναι μέλος, με ηγετική θέση, του Ιδρύματος Fair Wear (Fwf), το οποίο προσπαθεί να βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας παγκοσμίως. Η Fwf επαληθεύει ότι οι παραγωγοί συμμορφώνονται με τον κώδικα συμπεριφοράς τους και πραγματοποιούν τις κατάλληλες βελτιώσεις. Ως πρωτοβουλία πολλαπλών ενδιαφερομένων, η ανεξαρτησία της Fwf είναι εγγυημένη επειδή διέπεται από συνδικαλιστικές οργανώσεις, Ngos και επιχειρηματικές ενώσεις. Η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι βασικές αρχές του οργανισμού. Τα μέλη της Fwf εργάζονται για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών σε εργοστάσια που παράγουν ραμμένα υφάσματα σε όλο τον κόσμο. Η βάση της συνεργασίας μεταξύ της Fwf και των μελών της είναι ο κώδικας εργασιακών πρακτικών. Οκτώ εργασιακά πρότυπα αποτελούν τον πυρήνα αυτού του κώδικα συμπεριφοράς. Τα μέλη της Fwf είναι συμβατικά υποχρεωμένα να συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα. Η Fwf επαληθεύει εάν οι εταιρείες συμμορφώνονται με τον κώδικα εργασιακών πρακτικών μέσω ελέγχων εργοστασίων και διαδικασιών παραπόνων, μέσω ελέγχων των συστημάτων διαχείρισης των μελών της και μέσω εκτεταμένων διαβουλεύσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη στις χώρες παραγωγών. Η Fwf μοιράζεται τις γνώσεις της και τις (Τοπικές) επαφές με τις εταιρείες μέλη της, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την τοπική νομοθεσία, την εργατική νομοθεσία και τον πολιτισμό.Τα μέλη υποχρεούνται να ρυθμίσουν ένα αποτελεσματικό σύστημα παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων εργοστασίων, των εργαστηρίων και των εργοστασιακών επισκέψεων. Η Fwf έχει μια διαδικασία καταγγελίας που επιτρέπει στους εργάτες να αναφέρουν ανώνυμα τυχόν καταχρήσεις που σχετίζονται με τις εργασιακές συνθήκες. Για να ευαισθητοποιήσει τους εργαζομένους σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα, η Fwf προσφέρει επίσης πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας.

Φως:
Το φως παρέχει τη βέλτιστη άνεση σε όλες τις καταστάσεις και σε όλες τις καιρικές συνθήκες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ευέλικτα αθλητικά ρούχα όλο το χρόνο. Εξαιρετικές ιδιότητες υγρασίας.


Φροντίδα:

Πλυντήριο ρούχων κρύο [30 °]
Μην λευκάνετε
Μην στεγνώνετε
Χαμηλή θερμότητα σιδήρου
Να μην στεγνωκαθαριστεί



Ανακαλύψτε Odlo Zeroweight Pro μπουφάν σε απόθεμα και στην καλύτερη τιμή. Επισκεφθείτε snowinn, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά για σκι εξοπλισμό και συμμετέχετε σε όλες τις προσφορές, χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Ασφαλή πληρωμή και παρακολούθηση αποστολής εγγυημένη! Παραγγείλτε Odlo Zeroweight Pro μπουφάν τώρα και ολοκληρώστε τον εξοπλισμό σας. Απολαύστε καθημερινά το άθλημα και τις δραστηριότητες στο έπακρο!

Χαρακτηριστικά Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

Κουκούλα

Without hood

Χρώμα

Μπλε

Χαρακτηριστικά

Τέντωμα

Αντιανεμικό

Ανακλαστικές λεπτομέρειες

Τύπος σακάκι

Soft Shell

Τεχνολογία Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

Βιώσιμη Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Odlo Zeroweight Pro μπουφάν

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed