Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλουζάκια Αμάνικο

()

Ταξινόμηση κατά

Τι είδους μπλουζάκια υπάρχουν για γυναίκες;

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από μπλουζάκια για γυναίκες που έχουν σχεδιαστεί για σκι και σνόουμπορντ. Συνήθως, οι σκιέρ φορούν μακρυμάνικα πουκάμισα και κοντομάνικα μπλουζάκια όταν κάνουν σκι σε μέτρια θερμοκρασία. Το καλοκαίρι και την άνοιξη, όταν δεν χρειάζεται να καλύπτετε το σώμα σας από τον κρύο αέρα και το χιόνι, τα μπλουζάκια είναι το καλύτερο ρούχο για να φορέσετε. Τα μπλουζάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στρώμα βάσης ή μεσαίο στρώμα.
Το μακρυμάνικο μπλουζάκι Salomon είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που στεγνώνουν γρήγορα και αναπνέουν. Σε ενεργά αθλήματα όπως το σκι και το σνόουμπορντ, το σώμα μας παράγει υπερβολική θερμότητα. Επομένως, το t shirt είναι η καλύτερη επιλογή. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit και Head είναι μερικοί από τους κορυφαίους κατασκευαστές που σχεδιάζουν και προσφέρουν ρούχα σκι για άνδρες και γυναίκες.
Το μακρυμάνικο μπλουζάκι Smartwool Merino είναι μια αξιόπιστη επιλογή για άνεση και απόδοση σε δραστήριες μέρες στα βουνά. Φτιαγμένο με το πιο ευέλικτο ύφασμα merino, το μακρυμάνικο μπλουζάκι Smartwool παρέχει στο επάνω μέρος απαλό και δίχτυ με το δέρμα άνεση με απίστευτη αντοχή στις οσμές και αναπνοή.
Το κοντομάνικο T Shirt από την Atomic είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και ελαστική φανέλα που είναι ιδανική για σκι. Μερικά από τα μπλουζάκια διαθέτουν μπροστινό φερμουάρ που τα κάνει να φαίνονται κομψά αλλά άνετα στη χρήση. Το διπλό στρώμα υφάσματος είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που λειτουργεί ως μονωτικό. Επιπλέον, με το εξαιρετικά απαλό, ελαστικό και ελαφρύ υλικό, το κοντομάνικο μπλουζάκι Icebreaker ski κάνει όλες τις τρελές κινήσεις σας δυνατές.

top