Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπουφάν Πράσινο

()

Ταξινόμηση κατά

Τι είδους σακάκι είναι καλύτερο για σκι;

Μπουφάν Superdry Puffer

Το μπουφάν Superdry Puffer καλύπτει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα μπουφάν για σκι. Αυτό το σακάκι είναι πολύ άνετο και ανθεκτικό. Το υδατοστεγές χαρακτηριστικό το κάνει πολύ γνωστό στη λίστα με τα μπουφάν για σκι. Το υλικό του Superdry Puffer Jacket μπλοκάρει τον αέρα και είναι αρκετά αναπνεύσιμο για πλεονέκτημα σε πιο καθαρές θερμοκρασίες. Επιπλέον, εκτιμούμε αυτό το σακάκι επειδή προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μεγάλη ευελιξία.

Μπουφάν από την Columbia

Το μπουφάν Columbia χρησιμοποιείται για σκι σε κρύο καιρό. Η εξωτερική επιφάνεια του μπουφάν Columbia θα είναι κατασκευασμένη από νάιλον ή πολυεστέρα που έχει δημιουργηθεί με ατελείωτη υδατοαπωθητική επίστρωση. Πολλά μπουφάν σκι θα θωρακιστούν με συνθετική γέμιση που συνήθως δημιουργείται από νήματα πολυεστέρα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το μπουφάν κατά τη διάρκεια του σκι και του snowboard.

Μπουφάν Oakley

Το μπουφάν Oakley περιλαμβάνει συνθετική μονωτική επίστρωση σε περιοχές που τείνουν περισσότερο στην υγρασία και πιο ολοκληρωμένη κοπή για καλύτερη ζεστασιά και πρόσθετη άνεση. Ειδικότερα, το υδατοαπωθητικό σχέδιο διπλής επίστρωσης Oakley Jacket με φαρδιά φερμουάρ ταινίας στο περίγραμμα για διατήρηση της θερμότητας και προεξέχον φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης. Μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα μπουφάν για σκι από Salomon , Atomic, Rossignol, Dynafit, Head.

Μπουφάν Salewa

Το μπουφάν Salewa συναρμολογείται από εσωτερική συσκευασία που παράγει θερμότητα και μια υδατοστεγή δομή που συνδέεται με εσωτερική μόνωση. Ο εξαιρετικός συνδυασμός άνεσης και θερμότητας επιτρέπει στο Salewa Jacket να προσφέρει ζεστασιά και εξαιρετική ευκολία ακόμα και στο πιο απαιτητικό σκι σε κρύο καιρό. Το υλικό αυτού του μπουφάν είναι ανθεκτικό και σας κρατά άνετο ενώ κάνετε σκι και σνόουμπορντ.

top