Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παντελόνια Συμπιεστός

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε παντελόνι για σκι;

Όταν σχεδιάζουμε ένα Σαββατοκύριακο για σκι, συνήθως δίνουμε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας στα σκι, τις σανίδες και κάποιο άλλο σχετικό εξοπλισμό. Ωστόσο, τα παντελόνια του σκι έχουν την ίδια σημασία. Με την πληθώρα διαφορετικών υλικών και τεχνολογιών, γίνεται δύσκολο να επιλέξετε παντελόνια σκι που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Πρέπει να διαλέξεις παντελόνια που θα σε κρατήσουν ζεστή και στεγνή στο βουνό. Όταν επιλέγετε γυναικεία παντελόνια σκι CMP, οι βασικές τεχνικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ζεστασιά, η μόνωση, η αδιαβροχοποίηση και η διαπνοή.
Ο πιο διαφοροποιητικός παράγοντας μεταξύ casual παντελονιών και παντελονιών σκι είναι η αδιαβροχοποίησή τους. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που συχνά είναι πιο ακριβά.
Το επόμενο τεχνικό χαρακτηριστικό των παντελονιών σκι είναι η αναπνοή τους. Το σκι είναι ένα σοβαρό άθλημα που απαιτεί πολλή σωματική εργασία. Όταν γυμναζόμαστε, ιδρώνουμε. Ως εκ τούτου, τα παντελόνια Columbia θα πρέπει να αναπνέουν έτσι ώστε να παραμένετε στεγνά από μέσα.
Ο τρίτος παράγοντας είναι η μόνωση. Μπορείτε να επιλέξετε είτε παντελόνι με μόνωση είτε παντελόνι σκι με κέλυφος. Σας συνιστούμε να επιλέξετε το μονωμένο παντελόνι Volcom Overall Pants καθώς θα περνάτε πολύ χρόνο στις ψυχρές ζώνες. Τα μονωμένα παντελόνια είναι ιδανικά καθώς κρατούν τον πυρήνα σας ζεστό και προστατευμένο.
Τέλος, η εφαρμογή του παντελονιού είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Βεβαιωθείτε ότι τα παντελόνια Rossignol παρέχουν αρκετό χώρο για κινητικότητα. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head είναι γνωστές μάρκες που προσφέρουν παντελόνια σκι υψηλής ποιότητας.

top