Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γάντια Γάντια Mitten

()

Ταξινόμηση κατά

Ποια είναι τα καλύτερα γάντια χιονιού;

Παιδικά γάντια χιονιού

Τα παιδικά γάντια χιονιού έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν τα χέρια τους άνετα. Συνήθως παράγονται χρησιμοποιώντας μια μορφή τριών στρώσεων: Ένα εξωτερικό κάλυμμα από νάιλον, δέρμα, μαλλί ή κάποιο συγκρίσιμο ρυθμιζόμενο, ανθεκτικό ύφασμα. Μια επίστρωση μόνωσης που εγκλωβίζει τον αέρα και παρέχει ζεστασιά. Τα γάντια χιονιού The Kid´s διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και χρώματα.

Αδιάβροχα γάντια για το χιόνι

Τα αδιάβροχα γάντια χιονιού καλύπτονται ή διαθέτουν συγκεκριμένες εσωτερικές επιστρώσεις και στρώματα που αντέχουν στο νερό για να διατηρούν τα χέρια σας σε καλή θερμοκρασία σε συνθήκες υγρού χιονιού και βροχοπτώσεων. Τα αδιάβροχα γάντια χιονιού είναι επίσης κατασκευασμένα με ζεστά, μονωτικά υφάσματα για προστασία από τον κρύο καιρό.

Γάντια για το χιόνι VAUDE

Τα γάντια χιονιού VAUDE είναι ένα εκπληκτικά δημιουργημένο γάντι που προσφέρει ένα εύρωστο ποσό ζεστασιάς και θερμοκρασίας. Παίρνετε ένα κομψό δερμάτινο κάλυμμα με ραβδώσεις με νήμα που παγιδεύει τη ζεστασιά, κλειδωμένο στον καρπό με ένα κομμάτι συνθετικό ύφασμα στο εξωτερικό και απαλό φλις εσωτερικά. Τα premium υφάσματα και η διάταξη των γαντιών χιονιού VAUDE μετρούν όλα μέχρι μια πολύ άνετη θέση για τα χέρια σας, εκτός από την εξαιρετική σταθερότητα και την ικανότητα σε όλο τον κόσμο που απλά γίνονται πιο χρήσιμα με την πάροδο του χρόνου.

Γάντια σκι CMP

Τα γάντια σκι CMP έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν τα χέρια σας ζεστά σε μερικές από τις ψυχρές περιοχές στη γη και να κάνουν μια πολύ δίκαιη δουλειά σε αυτό. Αποκτάτε πυκνή μόνωση τριγύρω μαζί με ένα βολικό αποσπώμενο εσωτερικό που τα κάνει πιο ανθεκτικά σε κρύες καταστάσεις. Και η μορφή με σπαστά δάχτυλα των CMP Ski Gloves, επιτρέπει στον δείκτη σας να κινείται ελεύθερα. Μπορείτε να αγοράσετε γάντια από Rossignol , Burton , Columbia , Roxy , CMP .

top