Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Σακίδια Ροζ

()

Ταξινόμηση κατά

Τι είναι ένα σακίδιο για να πάτε στο χιόνι;

Σακίδιο πλάτης Salomon

Αν απλά ψάχνετε για ένα αξιόπιστο σακίδιο, τότε το σακίδιο Salomon είναι ένα από τα καλύτερα. Το σακίδιο Salomon έχει έναν τεράστιο αριθμό φιλικών προς τον χρήστη χαρακτηριστικών, όπως η σχεδίαση της ανάρτησής του με ζώνες ώμου υψηλής ποιότητας και δικτυωτό πίσω μέρος με επένδυση και τεράστιους θαλάμους αποθήκευσης.

Σακίδιο πλάτης από την Atomic

Το σακίδιο Atomic είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα και την άνεσή του. Είναι ένα συμπαγές, λειτουργικό σακίδιο για να χωρέσει τα πράγματά σας. Το σακίδιο Atomic είναι φιλικό προς την εργασία και καυχιέται για όλους τους τύπους μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως καθαρή επιφάνεια, μανίκια με επένδυση, βολικούς θαλάμους αποθήκευσης, ελκυστικό, ανθεκτικό υλικό στο κάτω μέρος και χαλαρωτικά λουριά.

Σακίδιο πλάτης Dynafit

Το σακίδιο πλάτης Dynafit είναι το υψηλής ποιότητας και αδιάβροχο σακίδιο πλάτης. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, λειτουργικό και διαθέτει άφθονη επεκτάσιμη αποθήκευση, το σακίδιο Dynafit έχει δημιουργηθεί για να αντέχει στο νερό με μέγιστη απόδοση. Τα καλύτερα σακίδια είναι διαθέσιμα στα Salomon , Atomic , Dynafit , Rossignol .

Σακίδιο Rossignol

Ένα σακίδιο Rossignol είναι ένα ελκυστικό και ανθεκτικό σακίδιο πλάτης με ειδική διαμόρφωση, ενώ παρέχει αρκετό χώρο κράτησης για τα απαραίτητα. Ακόμη περισσότερο, το σακίδιο Rossignol είναι φιλικό προς την εργασία και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους εργαζόμενους μέσα από ικανά, προσεκτικά σχεδιασμένα σακίδια. Αυτά τα σακίδια πλάτης είναι γνωστά για τα δημιουργικά εταιρικά τους χαρακτηριστικά και τις εξαιρετικά βελτιωμένες ρυθμίσεις τους.

Σακίδιο πλάτης Burton

Το σακίδιο Burton είναι ένα διάσημο όνομα στη λίστα με τα σακίδια. Είναι σταθερό, κομψό και κομψό. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το σακίδιο πλάτης Burton είναι φοβερό. Θα ανακαλύψετε μια θήκη φορητού υπολογιστή, καθώς και πολλές άλλες εσωτερικές θήκες για μικροαντικείμενα. Είναι πολύ άνετο στη μεταφορά στον ώμο λόγω των επενδυμένων ιμάντων.

top