Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bukser Gul

()

Sorter etter

Hvordan velge bukser for ski?

Når vi planlegger en skihelg, betaler vi vanligvis mesteparten av vår oppmerksomhet til skiene, brettene og noe annet relatert utstyr. Skibukser har imidlertid samme betydning. Med mengden av forskjellige materialer og teknologier blir det vanskelig å velge skibukser som dekker dine behov. Du må velge bukser som holder deg varm og tørr i fjellet. Når du velger ski CMP damebukser, er de grunnleggende tekniske aspektene som du bør ta i betraktning varme, isolasjon, vanntetting og pusteevne.
Den mest skillende faktoren mellom uformelle bukser og skibukser er deres vanntetting. De er laget av materialer av høy kvalitet som ofte er dyrere.
Den neste tekniske egenskapen til skibukser er deres pusteevne. Ski er en seriøs sport som krever mye fysisk arbeid. Når vi trener, svetter vi. Derfor bør Columbia heat pants være pustende slik at du holder deg tørr fra innsiden.
Den tredje faktoren er isolasjonen. Du kan velge enten isolerte bukser eller skallbukser. Vi anbefaler at du velger den isolerte Volcom Overall Pants da du vil tilbringe mye tid i de kalde sonene. Isolerte bukser er ideelle da de holder kjernen din varm og beskyttet.
Til slutt er buksens passform en annen viktig faktor. Sørg for at Rossignol Pants gir nok plass til mobilitet. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head er kjente merker som tilbyr skibukser av høy kvalitet.

top