Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Casual Silver

()

Sortera

Vilka är några bästa skor för snön för kvinnor?

Kamik Mid Boots

Kamik Mid Boots är speciellt skapade för att användas i snö, till skillnad från vanliga stövlar, som normalt är varmare och bekvämare än vanliga stövlar. Kamik Mid Boots är konstruerade specifikt med konceptet värme i åtanke, dessa snökängor kan också ge de fördelar som ses i standardkängor. Snowboots är i trenden nuförtiden och finns i ett omfattande utbud av nyanser.

Full Tilt Apres stövlar

En snökänga är en typ av stövel, normalt vattentät eller vattentät. Full Tilt Apres Boots, i nästan alla typer, har höga flanker, vilket hindrar vatten från att nå in i stövlarna, och en styv botten för att behålla fukten. Full Tilt Apres Boots används i fuktiga, snöiga, regniga och vinterförhållanden. Det här är även stilartiklar på vintern. Du kan köpa skor för kvinnor från Rossignol , Columbia , CMP , Full Tilt , Kamik .

Rossignol RSC skor

Rossignol RSC skorna passar som en strumpa och skyddar fötterna från de kalla och fuktiga vindarna, och de reflekterar fantastiskt att ha utfört det. Dessa skor kommer att vara idealiska snöskor för kvinnor. De är väldigt avkopplande och chica och bevarar fötterna mysiga under skidåkning. Rossignol RSC skorna är mycket tunna i vikt, uthålliga och lugnande att bära under en lång skidtur.

VAUDE UBN Redmont

VAUDE UBN Redmont är perfekt för skidåkning och touring under snövädret, särskilt när man går genom oländiga och hala områden. Dina fötter blir aldrig utmattade i dem. Den inre fyllningen av VAUDE UBN Redmont låter dig hålla dina fötter bekvämt och ger extra dämpning.

top