Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Rash guardit Pinkki

()

Lajittele

Mikä on ihottuma ja miten se toimii?

Ihosuoja on eräänlainen uimapukuvaate, joka on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja mukavuutta vesiurheilun aikana, erityisesti urheilussa, kuten uinnissa, surffauksessa ja vesiurheilussa. Se on tyypillisesti valmistettu joustavasta, nopeasti kuivuvasta kankaasta, kuten nailonista tai spandexista, ja se on suunniteltu istumaan tiukasti vartaloa vasten. Voit ostaa näitä vesiurheilulajeihin tarkoitettuja pitkähihaisia t paitoja näiltä merkeiltä: Arena , Speedo , TYR , Head Swimming ja Finis . Kauden mukaan uudistetussa vesiurheilulajin pitkähihaisessa t paidassa on paranneltu tasaisesti lukittu helma helpottamaan. Kevyt tekninen materiaali siirtää aktiivisesti kosteutta pois iholta ja 50+ UV suoja varmistaa, että olet suojassa auringonvalolta.
Ihottuman suojan ensisijainen tarkoitus on suojata ihoa ärsytyksiltä, hankauksilta ja ihottumilta, joita voi esiintyä pitkäaikaisen altistuksen seurauksena auringolle, suolaiselle vedelle, hiekalle ja muille. Näin ihottumavartija toimii:

Aurinkosuoja: Ihottumansuojat tarjoavat lisäsuojakerroksen auringon haitallisilta ultraviolettisäteiltä UV. Ihosuojissa käytetyllä kankaalla on usein korkea ultraviolettisuojakerroin UPF, joka auttaa estämään huomattavan määrän auringon UV säteilyä. Tämä auttaa minimoimaan auringonpolttamien ja pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä.
Ärsytyksen ehkäisy : Ihosuojan tiukka istuvuus ja sileä kangas auttavat vähentämään kitkaa ihon ja muiden pintojen, kuten lainelautojen tai altaan seinien, välillä. Tämä voi auttaa estämään hankausta, ihoärsytystä ja ihottumaa, joita voi esiintyä pitkäaikaisessa kosketuksessa näiden pintojen kanssa.
Nopea kuivuminen : Ihosuojan kangas on yleensä suunniteltu kuivumaan nopeasti, jolloin kosteus haihtuu nopeasti vaatteesta. Tämä ominaisuus auttaa pitämään kehon mukavana ja ehkäisemään liiallista kosteuden kertymistä, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä ja epämukavuutta.
Kehon lämpötilan säätö: Ihottumansuojat voivat myös auttaa säätelemään ruumiinlämpöä vesiurheilun aikana. Kangas tarjoaa ohuen eristyskerroksen, joka auttaa säilyttämään kehon lämpöä kylmemmässä vedessä samalla kun se mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen haihtumalla, kun se altistuu ilmalle tai tuulelle.
Joustavuus ja liikkumisvapaus: Ihosuojat on suunniteltu joustaviksi ja joustaviksi, mikä mahdollistaa täyden liikkeen uinnin tai muun vesiurheilun aikana. Tiukka istuvuus auttaa pitämään vaatteen paikoillaan ja estää sitä estämästä liikettä. Kaiken kaikkiaan ihottuma suoja toimii suojaavana ja toimivana vaatteena, joka parantaa mukavuutta, suojaa auringolta ja suorituskykyä vesiurheilun aikana.

top