Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ολόσωμα μαγιό με πόδια Nαι

()

Ταξινόμηση κατά

Οφέλη των κολυμβητικών κοστουμιών

Τα μαγιό είναι το είδος μαγιό που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μέρη του σώματος μεταξύ των ώμων ή του λαιμού και των ποδιών, επεκτείνοντας τουλάχιστον μέχρι το μέσο του μηρού. Αυτά τα μαγιό είναι επίσης γνωστά ως κοστούμια γονάτων. Σας παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα σωματικής ελευθερίας στο νερό. Είναι κατασκευασμένο για να παρέχει δύναμη και στα τέσσερα άκρα σας για να δημιουργεί κάθε κίνηση στο νερό. Αυτές οι στολές είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής απόδοσης που παρέχουν βελτιωμένη εφαρμογή και ελαχιστοποιούν την αντοχή στο νερό, ενισχύοντας τελικά την ταχύτητα του κολυμβητή στο νερό. Το legsuit εκτείνεται από τους ώμους μέχρι τα πόδια, παρέχοντας κάλυψη σε όλο το κάτω μέρος του σώματος.
Οι κολυμβητικές στολές προσφέρουν πολλά οφέλη στους ανταγωνιστικούς κολυμβητές. Πρώτον, συμπιέζουν τους μύες, προάγοντας τη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος και μειώνοντας τους κραδασμούς των μυών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην απόδοση και να μειώσουν τη μυϊκή κόπωση. Επιπλέον, η συμπίεση του ποδιού βοηθά στην ελαχιστοποίηση της οπισθέλκουσας στο νερό, καθώς αγκαλιάζει το σώμα σφιχτά, μειώνοντας τις αναταράξεις και επιτρέποντας πιο ομαλή κίνηση.

Γυναικείο μαγιό
Ένα γυναικείο μαγιό είναι μια οντότητα ρούχων που δημιουργήθηκε για να φορεθεί από άτομα που διασκεδάζουν σε μια προπόνηση με βάση το νερό ή σε θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις, κολύμπι και σέρφινγκ, ή ενέργειες με γνώμονα τον ήλιο, όπως η ηλιοθεραπεία. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα τύπων μοντέρνων μαγιό, τα οποία ποικίλλουν ως προς την κάλυψη του σώματος και τα υφάσματα που συνήθως κατασκευάζονται με μείγματα νάιλον.

Αγωνιστικό μαγιό
Το ανταγωνιστικό μαγιό αναφέρεται στα μαγιό, τα ρούχα, τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται στα υδάτινα αθλήματα της κολύμβησης, της συγχρονισμένης κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και του τριάθλου.
Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα μαγιό από αυτές τις μάρκες: Speedo , Arena , TYR , Zone3 και Head Swimming .
Πολλές στολές κολύμβησης έχουν δημιουργηθεί για να σας συναρμολογούν πιο απλές στο νερό.
Καθώς επίσης σας παρέχουν αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Αυξάνουν επίσης την αποτελεσματικότητα της προς τα εμπρός κίνησης του κολυμβητή.

top