Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Σλιπ κιλότα Πολύχρωμο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε το μαγιό για αγόρι;

Σλιπ κολύμβησης είναι κάθε ανδρικό μαγιό σε στιλ, όπως αυτά που διαμορφώνονται σε ανταγωνιστικές καταδύσεις, κολύμπι και υδατοσφαίριση. Όπως τα εσώρουχα, έτσι και τα μαγιό προσδίδουν ένα τριγωνικό μπροστινό μέρος και μια σταθερή πλάτη, προσφέροντας κάλυψη που ταιριάζει στο σχήμα.
Τα σλιπ μαγιό συχνά δημιουργούνται από σύνθετο υλικό spandex και νάιλον, ενώ μερικά κοστούμια μεγαλύτερης διάρκειας είναι από πολυεστέρα και άλλα από άλλα υφάσματα.
Τα μαγιό είναι τα ιδιαίτερα σορτς που φορούν αγόρια και άντρες για κολύμπι. Κυρίως τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από λείο πολυεστέρα που στεγνώνει γρήγορα, με στρίφωμα από νάιλον πλέγμα. Το υλικό δεν είναι τίποτα αξιοσημείωτο. Πολλά ανδρικά και αγόρια μαγιό είναι κατασκευασμένα από καθαρό πολυεστέρα.
Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα μαγιό για αγόρια από αυτές τις μάρκες: Speedo , Arena , Adidas , Turbo και Zoggs .

Συμβουλές για να επιλέξετε μαγιό για αγόρια

Όταν επιλέγετε μαγιό για αγόρια , υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να εξασφαλίσετε μια άνετη και κατάλληλη εφαρμογή. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά μαγιό:

Επιλέξτε μαγιό που ταιριάζουν σωστά στο αγόρι σας. Εξετάστε τις μετρήσεις της ηλικίας, του ύψους και της μέσης του για να προσδιορίσετε το κατάλληλο μέγεθος.
Επιλέξτε το κατάλληλο μήκος με βάση τις προτιμήσεις σας και την προβλεπόμενη χρήση. Τα κοινά μήκη για τα μαγιό για αγόρια περιλαμβάνουν επιλογές κοντές, μέχρι το μέσο του μηρού και μέχρι το γόνατο.
Αναζητήστε μαγιό με ελαστική ζώνη μέσης που προσαρμόζεται εύκολα και παρέχει ασφαλή εφαρμογή. Η ελαστική ζώνη μέσης διασφαλίζει ότι οι κορμοί παραμένουν στη θέση τους κατά τη διάρκεια των υδάτινων δραστηριοτήτων και επιτρέπει την ευελιξία στο μέγεθος.
Επιλέξτε μαγιό από ελαφριά και γρήγορα στεγνά υλικά, όπως νάιλον ή πολυεστέρας. Αυτά τα υλικά είναι ανθεκτικά, άνετα και επιτρέπουν την αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού. Επιπλέον, εξετάστε εάν το υλικό προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για να προστατεύσει το δέρμα του παιδιού σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
Είτε πρόκειται για μονόχρωμα χρώματα, έντονες στάμπες ή θεματικά σχέδια, η επιλογή μπαούλων που ευθυγραμμίζονται με τα ενδιαφέροντά του μπορεί να ενισχύσει την απόλαυσή του στην κολύμβηση.
Ελέγξτε την ποιότητα της ραφής και τη συνολική κατασκευή των μαγιό . Αναζητήστε ενισχυμένες ραφές και υλικά που αντέχουν τη συχνή χρήση στο νερό και την έκθεση σε χλώριο ή αλμυρό νερό.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε μαγιό που ταιριάζουν καλά, παρέχουν άνεση και ευθυγραμμίζονται με τις προτιμήσεις του παιδιού σας, διασφαλίζοντας μια θετική εμπειρία κολύμβησης.

top